tiistai 1. maaliskuuta 2011

Otsis

On melkoisen alhaista kirjoitella kommentteja ihmisten ulkonäöstä, mutta en voi olla postaamatta minua aina hymyilyttävästä aiheesta "virolaismiesten otsatukka".

Suomalaisnaisen tuntee Tallinnan kadulla pikkurepuista ja Marimekon vaatteista. Virolaismiehen olen puolestaan alkanut tunnistaa otsatukasta (mikäli ei ole kesä ja jalassa ole bermudasortsit, mitkä ovat erityisesti nuorempien virolaismiesten suosiossa). Tavallinen virolaismies ei nähtävästi tykkää kammata hiuksiaan taakse, vaan haluaa jättää otsatukan.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ensimmäisenä hiusmallinani on SDE-puolueen parlamenttivaaliehdokas Sven Mikser.Toinen esimerkkini on virolainen keihäänheittäjä Andrus Värnik. Ihan ehta virolaisotsis!Myös pääministeri Andrus Ansipin tukka painuu otsalle, vaikkei ihan niin runsaasti kuin Mikserillä ja Värnikillä.Ja ennen kuin joku loukkaantuu, niin lupaan ja vannon käsi sydämellä, että nämä ovat täysin ystävällismielisessä hengessä tehtyjä havaintoja. Joka kansalla on omat juttunsa, ulkonäössäkin.

(Mikserin kuva täältä, Värnikin kuva täältä ja Ansipin kuva tässä

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heh! Tuo otsatukka-juttu on NIIN totta!

satunnainen lukija

Maris kirjoitti...

Heh, virolaismiehillä on tunnetusti noin kolme hiustyyliä - edellä mainittu otsatukka, siilitukka tai etenkin nuorempien miesten suosiossa oleva Beatles-tukka ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi on kyl just totta. Samasta tyylistä muuten tunnistaa Virolaiset myös täällä Raumalla... :-)

S kirjoitti...

Jee, kiitän kantaani tukevista kommenteista! En siis ole kuvitellut asiaa!

Ja kun Maris nyt mainitsi nuo kolme tyyliä, niin voin vain olla samaa mieltä: juuri noin se on :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen huomannut saman asian, varsinkin kun itse vielä seurustelen virolaisen miehen kanssa ja olen käynyt monta monta kertaa virossa :D Mutta mä luulen että se voi johtua myös virolaisten hiusrajasta, sillä ainakin mun miehellä on sellainen hiusraja, että sillä väkisin kasvaa sellainen tyypillinen virolainen otsatukka

S kirjoitti...

Anonyymi, totta tuokin, voi kai hiusrajakin vaikuttaa. Mutta leikkauksella ja muotoilutuotteilla voisi tehdä aika paljon... :)

Related Posts with Thumbnails