keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Melkein sukua julkkikselle

Steve Jobsin kuolema on ollut itsestäänselvä ja etuoikeutettu Piilaakson ykkösuutinen jo pari viikkoa.

Hieman alkaa tuntua siltä, että haaskalinnut ryhtyvät nostamaan päätään ja kaikki haluavat osansa omenamestarin hohteesta.

Lueskelin ilmaisjakelulehti Mountain View Voicea, joka oli selvittänyt, että Jobs kävi ensimmäiset kouluvuotensa juuri Mountain View'ssä ennen muuttoaan naapurikaupunki Cupertinoon, jossa Applen pääkonttori sijaitsee.

Lehdessä ihmeteltiin, miksei Jobsin yhteyttä Mountain View'n kanssa ole nostettu enemmän esiin.

No, ei hätää. Kaikenlaista "vanhaa kaveria" alkaa varmasti kohta nousta esiin ja kohupaljastukset seuraavat toisiaan.

Elinaikanaan Jobs vahti omaa julkisuuskuvaansa rautaisen tarkasti. Nyt voi olla toisin. Edes iCloud-pilvipalvelunkaan kautta tuskin voi yläkerran suunnasta hallita maallisia tapahtumia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se ei kyllä ole mikään varsinainen paljastus missä Steve Jobs kävi koulunsa, kun hänestä ja Applen historiasta on julkaistu kymmeniä elämänkerta- ja muisteluteoksia joissa hänen kasvu- ja kouluvuotensa on käsitelty erinomaisen tarkkaan. Steve Jobs kertoi moneen otteeseen kouluvuosistaan ja siitä miten tapasi Steve Wozniakin middle schoolissa eli yläasteella.

S kirjoitti...

Anonyymi, totta turiset. Paikallislehti kirjoitti asiasta ikään kuin uutena asiana ja minä peesasin perässä.

Muistaakseni ihan parin viikon sisällä ilmestyy taasen uusi Jobs-elämäkerta, jonka kirjoittamista mies aikanaan itse ehdotti. Täytynee lukea pois.

Related Posts with Thumbnails