keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Yleisön pyynnöstä huolimatta

Iloisina olemme havainneet, että blogiamme lukeekin joku. Luonnollisesti haluamme kehittää palvelujamme lukijoiden toiveiden mukaisesti. Lukijapalautteissa on pyydetty listaa esimerkiksi suosikkiravintoloistamme ja muista näkemisen ja kokemisen arvoisista paikoista.

Kehitysosastomme alkaa vähitellen luoda blogin sivupalkkiin jonkinlaista listausta mieleen pälkähtävistä suosikeista. Mielipiteet ovat tietenkin sataprosenttisen subjektiivisia, joten pulinat pois, kun kansa puhuu.

Eilen tuli kaupunkiin vierailulle Belgian kuningaspari. Kaupungin raitiovaunut juhlistavat näköjään tällaista laittamalla vaunujen katolle sekä Viron että vieraiden maan lipun. Varsin herttaista. Kuninkaallisuusbongaus on ollut kahdesti liikuttavan lähellä onnistumista. Sekä eilen että tänään näimme kaupungilla mustien autojen letkan perän ja paljon liikennettä ohjailevia politsei-miehiä, mutta kuninkaallista vilkutusta ei päästy harjoittelemaan.

Tänään olen myös miettinyt, miksi ihmeessä Viron presidentillä Toomas Hendrik Ilveksellä on aina, siis aina, yllään rusetti. Hän näyttää rusetti-lookissaan ja arkisessa keski-ikäisen miehen habituksessaan aika vähän valtiomieheltä. Asia korostuu mielestäni erityisesti, kun hänellä on rinnallaan vaimonsa Evelin Ilves, joka on minusta yleensä varsin tyylikäs nainen. Mutta eivät kai Tar-jah ja Arakaan nyt mikään aivan loistokkain ilmestys ole.

Lehdet ovat viime päivinä uutisoineet Viron talouskasvusta, jota tällä hetkellä ei oikeastaan ole. Talouskasvu on EU:n pienin, 0,1 %. Tänään Eesti Päevaleht kertoi myös, kuinka ruuan hinta on kahdessa vuodessa lähes kaksinkertaistunut. Ja asuntoja, niitä on kaupan.

Perheuutisia: J kääntyy vatsalleen hetkenä minä hyvänsä. Viime päivinä on tapahtunut todella vauhdikasta kehitystä pään kannattelussa. Samoin poika vääntää itseään kovasti toiselle kyljelle. T leikkasi tukkansa. Minä söin taas liian imelän kakkupalan kahviossa. Eesti vabariikissä kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails