maanantai 2. helmikuuta 2009

Kisaveikkaus alkaa - veikkaa ja voita!

Täten julistetaan alkaneeksi Lahden takana -blogin perinteikäs toinen, henkeäsalpaavan jännittävä kisaveikkaus.

Tehtävänä on veikata, kuinka monta mitalia Suomen hiihtäjät, mäkihyppääjät ja yhdistetyn urheilijat tuovat Liberecin MM-kisoista, jotka pidetään 18.2. - 1.3. Toistan vielä: suomalaisurheilijat. Viron kanssa tällä kisalla ei ole mitään tekemistä.

Kirjaa veikkauksesi tämän postauksen kommentteihin. Jos kirjoitat anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki, että osaamme osoittaa mahdollisen voiton oikealle henkilölle. Vain yksi veikkaus per osallistuja sallitaan eikä kerran tehtyä veikkausta voi muuttaa.

Kisaan osallistuu vain veikkaamalla mitalimäärää, mutta toki voi spekuloida, ketkä mitaleita tuovat ja minkä väristä jalometallia tällä kertaa tulee.

Veikkausaika päättyy 17.2. klo 23.59. Voittaja on luonnollisesti se, joka arvaa mitalimäärän oikein. Mikäli oikeita vastauksia on useita, palkinto arvotaan kaikkien oikein veikanneiden kesken. T, J ja minä emme osallistu kisaan. Voittaja ilmoitetaan heti MM-kilpailujen päättymisen jälkeen.

Ja mitä on palkintona? No, se pidetään vielä yllätyksenä. Varmaa on, että palkintoon kuuluu Kalevin suklaatehtaan tuotteita, mutta onnellinen voittaja saattaa saada lisäksi jotain muutakin.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kuusipa tietennii! Veikkaa L, hengessä mukana myös O ja P

Anonyymi kirjoitti...

Minä kun en tiedä yhtn mitn urheilusta, heittelen täältä ihan pokkana vasurilla, että tuota noin.... Suomelle tulee kolme mitalia. juu, näin sen on oltava.

Suklaat voi jo nyt pistää tulemaan Turkuun.
M ja laajeneva perhe

Anonyymi kirjoitti...

Kultaa lestinheitossa, kuparia kyykässä ja sitä kolmatta jossain voimailulajissa kuten sumo tai backgammon.

Anonyymi kirjoitti...

Edellisvuoden arvonnan voittaja meinasi veikata kolmea, mutta koska niitä veikkauksia on jo niin monta, laitan vielä yhtä paremmaksi eli NELJÄ. Yksi kulta, yksi hopea ja kaksi pronssia. Ja mitalit tuo Hanna-Maria Seppälä. Laura Lepistö, Kalle Palander ja Tero Pitkämäki.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Hanna-Maria ottaa mitalin...ööö yhdistetyssä? Entä Tero? Onhan hän juossut maratonin, joten kaipa 50 kilsaa vapaalla sujuu. Kallella on mäkihommat hanskassa, joten suurmäestä tulee Kallen mitsku. Laura taas... no jossain luisteluhiihdossa varmaan.

Hei pliis.

Anonyymi kirjoitti...

jaahans, kyllähän niitä mitaleita viisi (5) suomelle tulee. Toivotaan sitten kaikki hartaasti, etteivät ne kilpailun jälkeen pissiessä sula kokonaan pois. T: Ntheman ja K,M ja tietty I

Anonyymi kirjoitti...

Väikeproua luottaa neljään mitaliin! Ja voitot sitten vähese laktoossusega, palun!

Anonyymi kirjoitti...

Vippe ottaa perinteisellä 2 mitalia, Aikku myös ainakin kaksi, sitä en osaa sanoa, minkä värisiä mitaleita. Suomen hiihtomiehet ei tuo yhtään mitalia tai syön hatullisen... mämmiä. Mäkihypystä joko Olli tai Larinto tuo ainakin yhden mitskun. Yhdistetystä Koivuranta tuo kaksi mitalia, hmm mahdollisesti vaikeissa tuuliolosuhteissa. Elikkäs pikaisen laskutoimituksen perusteella T Luhangasta päätyy seitsemään mitaliin ja lupaa heittää muille Luhangan tutuille haasteen osallistua kisaveikkaukseen.

S kirjoitti...

Hyvähyvä, täällä on paljon veikkauksia! Toivotetaan kisaonnea jo veikanneille ja jäädään odottamaan lisää kisailijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Otetaanpa vastaan haaste Luhangasta, kun sisko-T sen välitti. Äänekosken Äänekkäät veikkaavat rohkeasti 8 mitalia - naisenergialla ainakin 5 hiihdosta (mikäli venäläiset ei douppaa), ja loput kolme yhdistetystä ja/tai mäenlaskusta... Terkut vaan sinne lahden taakse, oli kiva kurkistella teidän tunnelmia :) toivottelee veikkaajat: S, M, J ja A

S kirjoitti...

Hyvä Luhanka ja Äänekoski! Aika komeita mitalisaaliita povataan sieltä suunnasta.

Äänekosken suuntaan tartteekin olla pian yhteyksissä, kun tarttee ilmoittautua yksiin kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

TT Jyväskylästä veikkaa umpimähkään 6 mitallia tulemaan Suomelle.
On ollut hauska lueskella mitä teille sinnepäin kuuluu.

Anonyymi kirjoitti...

Savommualle voipi lähettä palkinnon siinä vaiheessa, kun plakkarissa on yhdeksän mitalia. Jep, tiedän, tiedän, Pekingin pessimistinen linjani muuttuu nyt täysin. Tämä on silti aivan realistinen veikkaus :) Ja korostan vielä, että siis yhdeksän mitalia ennen pissimistä.

Anonyymi kirjoitti...

Mututuntumalla sanon, että kolme vaikka sitä onkin jo veikattu.

Jenni ja karvakuonot veikkailee.

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, T Luhangasta joutuu hankkimaan hatullisen mämmiä! Iloinen yllätys tuo miesten hiihtomitali. Yllätyksellinen on ollut kisojen alku muutenkin, Vippe on ihan jäässä ja unelmavävy Koivurannan mitalikin vaihtui katkeraan neljänteen sijaan... Jännittävää sanon minä! L

Related Posts with Thumbnails