sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Viikonlopun tunnelmia ja väsynyttä naureskelua

Viikonloppu oli Tallinnassa aurinkoinen ja muutenkin mitä mukavin. Launtaina kaupunginosassamme järjestettiin perinteiset syysmarkkinat, joilla olimme jo viime vuonnakin.

Alla olevista kuvista kolme ensimmäistä ovat markkinoilta. Ensimmäisen kuvan niskatyynyt nähdessämme repesimme nauramaan. Tässäpä oivallinen lahja vaikka herrashenkilön polttareihin!

Hilpeiden käsitöiden lisäksi markkinoilla oli tietysti tarjolla kaikenlaista syötävää, kuten vaikkapa kuvan kuivattuja lahnoja.

Markkina-alueen lavalla oli koko ajan jotakin ohjelmaa. Meidän markkinakäyntimme ajan veti show'taan kypsään ikään ehtinyt naistrio Ansambel Laine, jolla oli todella vetävä leidit lavalla -meininki. Lisäksi oli lasten ja nuorten tanssiesityksiä, sujuvasanainen juontaja ja paljon muuta. Hauskaa, että markkinoille oli vaivauduttu järjestämään koko päiväksi ohjelmaa. Tulee kummasti kansanjuhlan tuntua, kun on kaupanteon ohessa myös muuta ihmeteltävää.

Viimeinen kuva on jo sitten todella öhö-öhö-hauskaa, mutta ei voi mitään - tuo kadunnimi saa aina hekottamaan, kun sen näkee. Kyseessä on Haukantie-niminen katu. "Kull" on siis viroksi haukka ja kun se taivutetaan omistusmuotoon, niin se saa i-kirjaimen loppuunsa. Kyltissä ei sitten muuta luekaan, sillä virolaisissa katukylteissä ei ole sanaa "tie" tai "katu", vaan, kuten tässä tapauksessa, pelkkä "Haukan".

 

 

 


 
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaisiko se Kullitee olla yhtään sen parempi. Voisi herkempi siirtyä kokonaan kahviin.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on vaikea niellä.

M,tku

S kirjoitti...

Anonyymi, menitkin kirjoittamaan tuon, nyt se ei lähde mielestä. Argh!

M, tell me about it.

Related Posts with Thumbnails