maanantai 12. lokakuuta 2009

Perheenäidin pienet ilot

Pakko hehkuttaa, että sain juuri katsottua keskeytyksettä (ja nukahtamatta, kuten T lisäsi) kokonaisen elokuvan alusta loppuun. Tätä ei ole muistaakseni tapahtunut yli puoleentoista vuoteen. Jee!

Viikonlopun lehdet ovat taas tarjonneet paljon bloggaamisen aiheita, joista täytyy vuodattaa paremmalla ajalla. Lisäksi Tallinnan-edustajanne täytyy käydä lähiaikoina katsastamassa uusi Solaris-keskus, josta on täällä kohkattu viikkokaupalla. Solariksessa on Viron moderneinen kaikin teknisin herkuin varustettu lähes 2 000-paikkainen konserttisali, elokuvateatteri, kauppoja, ravintoloita, tanssikoulu ja mitä lie. Sijainti on aivan Tallinnan keskustassa, Estonia-teatteria vastapäätä. Sijainti on arvattavasti närkästyttänyt monia. Esimerkiksi tässä on Postimehen uutinen avauspäivän ihmisryntäyksestä.

Mutta näitä ja muita siis myöhemmin. Huomenissa pelmahdamme mummolaan. Nyt arvomme, pitäisikö autoon huomenaamuna vielä vaihtaa talvirenkaat, sillä Suomen eteläosiin ennustetaan huomiseksi ensilunta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitte lopettaa arpomisen: menkää vaihtamaan talvirenkaat.

M, Tku

S kirjoitti...

Öö, ei sitten vaihdettu. Vähän jännitystä peliin...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009101310418976_ul.shtml

S kirjoitti...

Anonyymi, voi nyt yhden kerran. Onneksi ei kukaan sattunut alle. Näyttää olevan kovasti kärkiuutisena Viron lehdissä edelleen tuo tapaus, eikä syyttä. Aika uskomaton tapaus, eikä voi olla ajattelematta, että kun hirveällä vauhdilla rakennetaan, niin laatutarkastuksiin saattaa jäädä pieniä aukkoja.

Related Posts with Thumbnails