torstai 31. joulukuuta 2009

Slut med knackkorv

Tänään ilta-aterialla perhe keskustelee:

S: No, T, mitä jäi käteen tästä vuodesta?

J (ennen kuin T ehtii sanoa mitään): Nakki on loppu.


Tämän tyhjentävän vastauksen myötä toivotamme kaikille erinomaista uutta vuotta ja vuosikymmentä. Pysykää terveinä ja onnellisina.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lasten suusta, myös eilisillan satoa: Menin vaihtamaan vauvalle vaippaa ja hosuin ja satutin vähän, huusin, kun sattui. Puoliso: mitä tapahtui? Minä kylppäristä: Sormi jäi oven väliin! Isoveli 3 v avaa kylppärin oven: saitko sä sen jo pois?

Mukavaa alkanutta vuotta koko nakittomalle perheelle!

Väikis et al.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrohan S., pääseekö Viron maalla nauttimaan Wienin filharmoonikkojen uuden vuoden päivän konsertista? Elävästi muistui tänään mieleeni eräs kerta Mäkkylän sohvalla, johon koko edellisillan laulava grillaajajoukko oli onnistunut kömpimään.

Anonyymi kirjoitti...

Ankea on ollut lapsen vuosi. :D

Anonyymi kirjoitti...

Lisää lasten viisauksia. Ville, 4, penkoo vaatehuoneessa. Poika nappaa korista äidinsä pikkuhousut, ojentaa ne äidilleen ja sanoo kohteliaasti: olkaa hyvä, tässä ovat kissapelättimenne.

S kirjoitti...

Villen heitto äidilleen oli kyllä niin pudottava, että täällä kierittiin lattialla! Mistä nuo tenavat noita repii?! Vieläkö Apu-lehdessä on Lasten suusta -palsta, sinnehän tuo kuuluu.

Vaan eipä Väikiksenkään jälkikasvu jää yhtään jälkeen :D

Pakko tunnustaa, että en yhtään tiedä, näkyikö filharmonikkojen keikka täällä. Jos se tänäkin vuonna tuli Ylen kanavilta, niin silloin meillä olisi ollut mahdollisuus katsoa, mutta unohtui. Olikohan siellä tänäkin vuonna sellaiset häikäisevät yllätysnumerot kuin Tonava kaunoinen ja Radecky-marssi? (kirjoitetaankohan tuo noin...?)

Voi siunakkoon, Mäkkylässä tosiaan konserttia katsottiin! Oi niitä aikoja! Ehkäpä vielä joskus.

Related Posts with Thumbnails