maanantai 11. tammikuuta 2010

Riemuitse, maisterin morsian!


No nyt! 53 senttiä pitkänä ja 3830 gramman painoisena on hän syntynyt meille ja lapsi annettu on. Lähdettiin ennen iltakuutta sünnitusmajja ja vähän kuuden jälkeen hän oli jo täällä. Kerkisin vielä kivasti kotia J:tä petiin panemaan.

Ihmeen kivasti pikkuinen otti viestin, että äiti ei nyt tule sillä äiti on siellä vauvaa hakemassa. Ja huomenna äiti tulee vauvan kanssa kotia, ja vauva on tässä kuvassa, ja hänen nimensä on K ja hänestä pitää pitää kovasti huolta.

Sünnitustuba nr. 3:ssa kuultua: "Tommonen sieltä tuli, saadaaks me pitää se?"

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sillai oikken! Onneksi olkoon.

Saitteko pitää?

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että S on samaa mieltä kuin mm. minä ja toveri L.L., että ei siellä synnytyssalissa niin kauhean kauan viitsi ainakaan toisella kerralla lojua, kun kerran jo tietää, mitä on tekemässä...

Huimasti onnea koko tiimille. Meille olis muuten myös tullut yhtä hienon niminen neiti, jos jompi kumpi meidän pojista olis ollut tyttö...

Parimaga, Väikis

Maija kirjoitti...

Paljon onnea! :)

Hei, voisitko vastata kysymykseen kangaskaupoista? Ei tietystikään tarvitse kokonaisella postauksella vastata, vaan arvostaisin jos vastaisit vaikka tähän kommenttiin vain!

Olen siis siskoni kaaso ja tarkoituksena on tulla metsästämään pitsikangasta hääpukua varten Tallinnaan.
Olen yrittänyt erilaisia kangaskauppoja etsiä mutta netistä etsittäessä en ole kovin luottavainen saamiini vastauksiin.
Eli siis missä sijaitsevan Tallinnan parhaat kangaskaupat ja kuinka kattava valikoima näissä on?

Kiitos jo etukäteen!!

-Maija

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea vielä tätäkin kautta! Laskeskelin että jos synnytyksiis kuluva aika puolittuu lineaarisesti niin pystyn samanlaiseen ripeyteen noin seitsemännen synnytyksen kohdalla ;) Tosin jos lasten määrä synnytystä kohden kasvaa niinikään lineaarisesti on kerralla syntyvien lasten lukumäärä tuolloin jo seitsemän. Taitaa jäädä kokeilematta.

Perhe sen toisen lahden takana

Golf kirjoitti...

Onnittelut!

http://www.golf.fi/portal/golfliitto/harrastegolf/aloittelijan_opas/ikakaudet

terv Golfmangija

elle s'ennuie kirjoitti...

Onnea, onnea! No ja myös jaksamista, tietty :D

Anonyymi kirjoitti...

Söpöt varpit!
T-täti Turusta

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Väikis tietää: harjoitus tekee mestarin, eipä sitä jouda enää toisella kertaa tuntikausia ähräämään sairaalassa... Onnea vielä tälläkin foorumilla! L

Anonyymi kirjoitti...

Vai niin, Väikeproua, ja L, ja J, ja S, toivottavasti itsekin joskus koen hieman vähemmän maratonmaisen tapahtuman :)
Onnittelut minunkin puolestani vielä täälläkin!
L:n kaima

S kirjoitti...

Näin kuukausi myöhemmin, iso kiitos täällä onnitelleille.

Maijalle pahoittelut, että en ole vastannut kangaskaupoista mitään. Luultavasti olen jo myöhässä. Toisaalta, minulta on hieman huono kysyä, sillä en ole oikeastaan lainkaan käsitöiden ja ompeluiden harrastaja enkä ole Tallinnan kangaskauppoja sillä silmällä kolunnut.

Sen tiedän, että täkäläinen "Eurokangas", eli näkyvin kankaita yms. myyvä ketju on Abakhan fabrics, jonka liikkeitä on ympäri Tallinnaa. Tuolla nimellä googlaamalla löytyy yhteystietoja. Yhdenkään Suomen Eurokankaan suuruista liikettä tuskin on, mutta kyllä noissa Abakhaneissa on tavaraa. Voisin kuvitella, että kyllä Tallinnasta juuri pitsejä löytyy. Kangasmaku on täällä sen verran koristeellisempi kuin Suomessa, että valikoima siinä mielessä voisi olla pitsinetsijää palveleva.

Mutta kuten sanottu, pahoitteluni, että en osaa juuri tässä asiassa auttaa.

Related Posts with Thumbnails