maanantai 8. helmikuuta 2010

Kisaveikkaus alkaa jälleen!

Juhuu, se on täällä taas: Lahden takana -blogin neljäs (muistaakseni) kisaveikkaus! Vancouverin talviolympialaiset alkavat 12.2.

Tällä kertaa veikkauksen aihe on ihan se perinteinen, eli

kuinka monta mitalia suomalaisurheilijat saavat tämänkertaisissa talviolympialaisissa.

Nakkaa veikkauksesi tämän postauksen kommenttilootaan perjantaihin 12.2. klo 18.00 mennessä. Vain yksi veikkaus per osallistuja. Kehitä itsellesi jokin nimimerkki, jotta osaan huhuilla voittajan perään. Jos samaa mitalimäärää veikanneita on useampi, voittaja arvotaan oikein veikanneiden kesken.

Palkintorintamalla heittäydytään terveelliseksi ainaisen suklaan sijaan. Voittajalle on luvassa virolaisia tyrnituotteita.

Bonuksena haluaisin kuulla kultakin veikkaajalta, mikä hänen mielestään on hienoin talviurheilulaji ja miksi. "Hienouden" saa kukin määritellä itse.

Lahden takana -kisastudio seuraa Vancouverin tapahtumia sen minkä vaipanvaihdolta ehtii.

14 kommenttia:

Golf kirjoitti...

Veikkaan Suomelle kuutta mitalia.

Bonuskysymyksen vastaus löytyy oheisesta linkistä:

http://www.golfpiste.fi/news/?newsid=66594&newstype=4&lang=fi

terv Golfmängija

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan Suomelle kolmea mitalia.

Lumilautailu on mielestäni hienoin laji, koska itsekin lasken mutkamäkeä laudalla. :)

S Espoosta

Anonyymi kirjoitti...

Alex Stubb veikkasi 15 mitalia. Peesaan Alexia ja sanon samaa, 15 mitalia joista 5 kultaa, 5 hopeaa ja 5 pronssista. Näin veikkasi Iso-J

Anonyymi kirjoitti...

Suomi saa yhdeksän mitalia.

Lajien kunkku on tietysti pulkkailu.

M Tku

Anonyymi kirjoitti...

Kolme papukaijamerkkiä ja paketti gotleria.

Anonyymi kirjoitti...

P kerä muksujensa V&V:n kanssa tyytyy viralliseen kisatavoitteeseen eli 12 mitaliin. Mitaleja tulee naisten hiihtojen perinteisillä matkoilla sekä viestissä ja varmaankin sprintissä. Myös naisten jääkiekossa, mäkihypyssä, yhdistetyssä, lumilautailussa päästään mitalikantaan. Yllätyksiä voi myös tulla.
Talvilajien kuningas on tietenkin 50 kilometrin perinteisen hiihtotyylin kisa väliaikalähdöllä.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän jännitin, liittyykö kisaveikkaus tällä kertaa Jari Sarasvuon edesottamuksiin hiihtoladun vieressä - perinteinen veikkaus on oikein hyvä! Myös tyrni kannustaa, sillä joka-aamuinen tyrnirouhe on lopussa.

Nimimerkki H-k veikkaa täten 10 mitalia.

Hienoin laji on paha, koska kaikki ovat eri tavalla hienoja. Päädyn tällä kertaa taitoluisteluun, koska mukana on näissä olympialaisissa niin hienoja luistelijoita. Aamu-tv:n uudessa Jälkihiki-osiossa keskusteltiin Tallinnan EM-kisojen jälkeen Plushenkon paluusta mestariksi. Aki Riihilahti (en ole varma etunimestä) sanoi, että taitoluistelussa on mahdollista palata huipulle neljän vuoden tauon jälkeen, koska taitoluistelu on taitolaji; vastaava ei olisi mahdollista esim. jalkapallossa. Kuulosti vähän yksioikoiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Väikis on suuri optimisti ja veikka kolmea mitalia.

Hienon talvilaji on napakelkkailu, myös luonnonjäillä luistelu (nyk. retkiluistelu) on ihanaa.

I kirjoitti...

Saksa veikkaa 8:aa mitalia, koska se on kaunis luku.

"Hienoin" laji on hiihtosuunnistus. Se on aivan hirveää, järkyttävää, käsittämätöntä räpellystä pisin pusikoita ja mäkimaastoa ilman mitään itsesuojeluvaistoa. Harmillista, ettei se ole olympialaji! Sitä seuraisin, ehdottomasti!

Anonyymi kirjoitti...

E+O+U ovat sitä mieltä että pulkkailu on pop! vaikka U ei siitä vielä niin ymmärräkään.

M taas ei ymmärrä urheilusta juurikaan mitään, mutta veikkaa silti: 4

Anonyymi kirjoitti...

Savosta sanotaan, että mitaleita tulee 9.

Suosikkilaji tällä hetkellä on luistelu pitkin Kallaveden jäätä. Penkkiurheilijan näkökulmasta taas ampumahiihto on paras laji!

Anonyymi kirjoitti...

L sanoo että 11 mitalia tulee.

Hienoin laji? Curling on ainakin katsojalle erittäin koukuttavaa. Sääli, että aneemisuudessaan ja itseironiassaan kerrassaan mahtava selostaja Voitto Liukkonen kuoli eikä ole enää ilonamme. Jotenkin hän oli parhaimmillaan juuri curlingissa. "Kilkan kalkan kautta pesään" ja muitakin Voden lausahduksia löytyy täältä:http://fi.wikiquote.org/wiki/Voitto_Liukkonen

kisastudioterveisin L

Anonyymi kirjoitti...

Suomen mitalli saaliiksi veikkaan 9 osumaa.
Hienoin talvilaji on järven jäällä luistelu hienona talvipäivänä. Ja tähän ei siis kuulu 25 asteen pakkanen.
TT Jyväskylästä

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan, että Suomi tempaisee kisoista 12 mitalia!

Mitaleita ropisee ainakin hiihdosta (homma kylläkin täysin naisten vastuulla), mäkihypystä ja yhdistetystä. Mitalisaalis kasvaa myös suomalaisille niinkin eksoottisten lajien kuten alppihiihdon, jääkiekon, pikaluistelun sekä lumilautailun, osalta.

Hienoin talviurheilulaji on ehdottomasti lumen kolaus, jolle on tänä vuonna ollut erinomaiset harrastusmahdollisuudet! Lajin suosion räjähdysmäinen kasvu on synnyttänyt myös moninaisia rinnakkaislajeja, kuten lumentyöntö ja –lapiointi. Oli tyyli sitten mikä tahansa, laji on loistavaa arkiliikuntaa on kaikessa yksinkertaisuudessaan kuntoilulajien aatelia!

Joutsalaistunut HT

Related Posts with Thumbnails