perjantai 5. helmikuuta 2010

Uutissi Turust

Toissakesänä aloitin räjähtävästi kokonaisella kahdella valokuvalla kuvasarjani Tallinnan ovista. Sittemmin sarjassa on ollut hiljaista (kyllä se vielä joskus siitä...), mutta onneksi lahden pohjoispuolella ollaan aktiivisempia.

J:n kummitädiltä H:ltä sain postilaatikkooni kortin, joka esittelee turkulaisia ovia. Kuvat on ottanut turkulainen valokuvaaja Oleg Podberezni. Arsnet-nettipalvelussa voi käydä katsomassa, löytyykö ovien kuvista tuttuja uksia.

3 kommenttia:

Tiina L. kirjoitti...

No vot, olipa hauskoja ja kauniita ovia.

Olen nähnyt viime aikoina aika lailla noita kuvakollaaseja, kun niitä on ilmeisen helppo tehdä Picasa-ohjelmassa. Yhdellä blogiringillä on joka viikko jonkinlainen kollaasihaaste, milloin teemana on väri, milloin jotain muuta.

Hauskoja tilkkitäkkimäisiä kokonaisuuksiahan niistä tulee.

Mutta tämä ovijuttu oli aivan ehdoton.

En tiennytkään että Turussa on noin paljon noin komeita ovia! Kyllä niistä meillekin useampikin kelpaisi.

S kirjoitti...

Voi, kyllä Turussa hienoja ovia on! Kun on kaupungilla vähän enemmän ikää, niin löytyy aika mukavasti kaikenlaisia, kuten vaikka Tallinnassa.

Kuvakollaaseja tosiaan näkyy ja kaikenlaista muutakin hauskaa, jota olisi kiva opetella. Minulla on edelleen vain haaveissa se, että jaksaisin tehdä ne pari klikkausta blogin ulkoasun vaihtamiseksi...

Anonyymi kirjoitti...

Onhan Turussa ovia. Minulle näytettiin ovea monta kertaa vapaina opiskelijavuosinani, muistelee P.

Related Posts with Thumbnails