maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ravintolasuositus lihansyöjille

Kerrotaanpa vaihteeksi hyvästä tallinnalaisesta ravintolasta. Ulkoruokinta on meillä sattuneesta syystä koko perheen voimin varsin harvinaista, mutta viime viikolla kävimme pitkästä aikaa muiden tekemien ruokien parissa, kun J:n ja K:n serkku oli meillä kylässä.

Kohteenamme oli pihviravintola Goodwin, jossa T oli käynyt monesti aiemminkin ja usein sanonut, että siellä pitäisi yhdessä käydä.

Ja kyllä tykkäsimme kaikki! On aina ilo mennä ravintolaan, jossa ensi hetkestä asti kokee saavansa ystävällistä, luontevaa palvelua. Näin on T:n mukaan ollut joka kerta, mikä ei Tallinnassa (niin kuin ei toki muuallakaan) ole suinkaan varmaan asia.

Erityisesti ilahdutti sekin, että lapset huomioitiin yhtä lämpimästi. Hetki saapumisemme jälkeen J:n eteen ilmestyivät piirustuspaperia, kynät ja ovat lasten ruokalista. Mikä tärkeintä, lapselle tilattu annos tuli nopeasti ja oli laadukas.

Goodwin on siis täysin liharuokiin keskittyvä paikka, ja sen huomasi. Ei tarvinnut kaivella pihvistä kalvoja pois. Ihan suurenmoisen murean sisäfileköntin sain syödä.

Goodwinin palvelussa on myös se hilpeä yksityiskohta, että jos ravintolasta varaa etukäteen pöydän, saa itselleen ja seurueelleen maksuttoman Cadillac-kyydin kotoa ravintolaan. Mahtavaa! Lihasta pitävät, meille kylään tulevat kaverit saavat tulevaisuudessa varmasti varautua lähtemään kanssamme Goodwiniin (ja juoksemaan puolet ruokailuajasta riemua kiljuvan kaksivuotiaan perässä ympäri ravintolasalia...).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Läskiä? Sinne!

A-setä

S kirjoitti...

Kyllä vain!

Related Posts with Thumbnails