keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Tartto tehokkaasti - anna vinkki

Lähdemme ensi viikonloppuna koko perheen voimin yhden yön retkelle Tarttoon. Lauantain seikkailemme kaupungissa kaikki neljä, sunnuntaina minä tutustun kaupunkiin lasten kanssa, kun T on lähistöllä harrastuksensa parissa.

Antakaapa Tartossa käyneet ja sitä tuntevat loistavat sisäpiirin vinkkinne siitä, mitä Tartossa kannattaa nähdä. Perinteiset kohteet olemme suunnilleen jo nähneet. Missä sivukujalla kannattaa hörpätä kahvit? Mistä löytyy hauskin kauppa? Missä kannattaa syödä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos on hyvä sää, suunnatkaa Laululavan lähistöllä olevaan leikkipuistoon!

Jos on huono ilma, menkää lelumuseoon (vanhassa kaupungissa Jaani tn:n tuntumassa), siellä on myös iso leikkihuone, tai Lõuna keskuseen kaupungin eteläpuolelle, siellä on Mängudzungel...

Lapsiystävällisiä ruokapaikkoja en varsinaisesti osaa suositella, mutta ainakin Püssirohukeldrissä sai lapselle piirustusvälineet ja mahdottoman hyvää perunamuusia lihapullien korvalle.

Nämä nyt äkikseltään.

Väikis

Anonyymi kirjoitti...

Ja vielä: bussiaseman vieressä on uusi ostoskeskus, jonka pohjakerroksessa oli ainakin helmikuussa nuorten käsityöläisten ja taiteilijoiden kauppa. Mun "tissibaskeri" (sanoo S) on sieltä.

Sama

S kirjoitti...

Väikis, kiitos, näitä lapsiperheelle sopivia paikkojahan tässä on tarvis. Leikkipuistot tulevat tarpeeseen.

S kirjoitti...

Väikis, kiitos, näitä lapsiperheelle sopivia paikkojahan tässä on tarvis. Leikkipuistot tulevat tarpeeseen.

Related Posts with Thumbnails