maanantai 3. tammikuuta 2011

Head uut aastat! - Hyvää uutta vuotta!

Hyvää iltaa, blogikansa, täällä ollaan taas.

Lahden takana -karavaani teki kahden viikon Suomen-turneen, jolta palasimme eilen. Tänään on lojuttu kotona, pesty pyykkiä ja ihailtu joululahjoja (paitsi T, joka tietysti meni töihin).

Ihailtavan kärsivällisesti kaikki Suomen-reissumme majoittajamme ottivat vastaan huomattavat laukkuläjämme, pyykinpesumme, pukeutumissotamme lasten kanssa ja jatkuvasti likaiset ruokapöydän aluset, joita syntyy, kun K intensiivisesti harjoittelee itsenäistä syömistä.

Matkalla yövyimme kolmessa eri paikassa ja teimme niiden lisäksi seitsemän vierailua eri kavereiden luokse. Ajokilometrejä kertyi hyvinkin tarkkaan 700. Olipa taas todella mukava tavata ihmisiä, mutta toki oli kivaa palata kotiinkin. Matkalaukkuelämä voimakaksikko J & K:n kanssa alkaa jossakin kohtaa hyydyttää.

Suomessa ihmiset ällistelivät runsaslumista talvea, mutta olkaa ihan levollisin mielin vain - Virossa lunta on monin verroin enemmän. Reissumme aikana täällä paukkuivat taas kaikkien aikojen lumiennätykset, ja virallinen lukema on tällä hetkellä vissiin 76 cm lunta. Ja kun teiden aurauskin on täällä lähinnä viitteellistä, on tunnelma varsin talvinen.

Matkalla ollessamme oli myös maan valuutta ehtinyt vaihtua ja kotikaupungista tulla Euroopan kulttuuripääkaupunki. Näistä asioista ja kaikesta muustakin taas vähitellen jatkossa lisää. Jännä nähdä, mikä bloggaustahti tulevana vuonna on. K alkaa olla iässä, jossa hän vaatii varauksetonta huomiota koko ajan, eikä vähiten varsin rivakan kävelytahtinsa takia. K ja J eivät tietenkään nuku päiväunia samaan aikaan, joten päiväsaikaan kirjoittamisaikaa harvemmin on. Vaan mitäpä sitä ruikuttamaan, rustataan tekstiä sitten kun joudetaan.

Hienoa vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails