perjantai 14. tammikuuta 2011

Sihkat sahkat

Tuolla blogin oikeassa palkissa on minulla hiljaiseloa elänyt lista paikoista ja tapahtumista, joissa haluaisin Virossa asuessa käydä. Yksi listan kohdista on käynti Otepäällä katsomassa hiihdon maailmancupin osakilpailua.

Tajusin tänään, että Otepäällä kisataan ensi viikolla. Juuri nyt näyttäisi siltä, että meillä ei sinä viikonloppuna ole muuta ohjelmaa, joten ehkäpä lopultakin pääsemme kisatunnelmaan mukaan. Toinen kysymys onkin, mistä löydämme viikonlopuksi majoituksen, mutta ehkä jotain järjestyy.

Otsikon sanat muuten kuvaavat sitä ääntä, joka viron kielellä suksista lähtee, kun hiihdetään. Tämäkin sarjassamme "musiikkileikkikoulussa opitut asiat".

2 kommenttia:

Tiina Linkama kirjoitti...

Siinäpä sinulla haastetta kylliksi. Nääs, meidän tietomme mukaan kaikki paikat pursuavat ihmisiä. Villa Ottilia on ollut varattuna jo vuoden päivät, eli sama sakki joka on ollut täällä jo neljä kertaa aiemmin on taas tulossa.

Muista majataloista lähetetään toisiin hermostuneita kysymyksiä: ei teillä vielä olisi tilaa... Ja meidän puhelin soi n. 10 kertaa päivässä kun joku Matti Myöhäinen tiedustelee josko tilaa sittenkin olisi.

On tämä yksi Otepään vuoden isoimpia tapahtumia, joskin tätä isompi lienee tänä vuonna helmikuussa hiihdettävä nuorten MM-hiihto. Se on toinen ajankohta jota kysellään tosi paljon.

S kirjoitti...

Kiitos, Tiina, suuresti majoitusvinkistä! Ensi viikonloppuna me heilutamme lippuja Tehvandissa!

Related Posts with Thumbnails