lauantai 16. huhtikuuta 2011

Näkymiä päiväunikävelyn varrelta

Esimerkiksi näissä kuvissa näkyviä asioita voi tulla vastaan, kun lähden lasten kanssa kärrykävelylle. Siniset irikset kukkivat leikkipuistossa.

Näin eräässä pihassa elämäni ensimmäisen kerran limettipuun. Ne lukijat, jotka ovat olleet GT-Toursin matkoilla: kun meillä on se yhteinen vanhainkoti, niin sen pihalla sitten kasvaa limettipuu, jotta saamme virvokkeisiimme tuoreet mausteet (pahoittelut muille, tämä on sisäpiiriläppää...)3 kommenttia:

I kirjoitti...

Hihi! Kai sinullakin on oma eläkesäästösuunnitelma Kanske-bankenissa jotta päästään sitten yhdessä Kanske-klinikan ylläpitämään GT (geriatric..)-kotiin horisemaan että det var bättre förr ja laulamaan keskipäivän ratoksi Kuulan Rukousta. :)
Terveisiä sisäpiiristä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ja perustetaan Tena-ladies -kuoro, biiseinä Ei tippa tapa ja muuta semmoista...

Väikis

S kirjoitti...

I, ei hitsi, olen kokonaan unohtanut eläkesäästöt! Täytyypä ottaa Kanske-bankenin johtokuntaan yhteys, jotta saataisiin asia kuntoon.

Muutoin I:n ja Väikiksen suunnitelmat harmaa pantteri -vuosiemme varalle kuulostavat aivan erinomaisilta! Toivottavasti mukaan tulee joku 1980-luvullakin syntynyt, niin voidaan paheksua nuorisoa.

Related Posts with Thumbnails