torstai 16. kesäkuuta 2011

Mua vietiin ihan 15 - 0

Jos vuodenvaihteen tienoilla tuntee olonsa levottomaksi, mikäli ei näe Saksan-Itävallan mäkiviikkoa, niin samoin tuntuu kesä vaillinaiselta, jos ei seuraa edes vähän Wimbledonin tennisturnausta. Lapsena haaveilin kovasti pääseväni Wimbledoniin pallopojaksi, jolloin olisi ehkä tavannut kuninkaallisia, vaikka siellä oli aina vain niitä tylsiä mitä lie vähänimisempiä herttuoita eikä koskaan esimerkiksi Dianaa.

En ole ikinä nähnyt yhtäkään tennisottelua paikan päällä, mutta tänä kesänä voisi lopulta olla hetki saada asiaan muutos. Wimbledoniin en tietenkään ole lähdössä, mutta muutaman kilometrin päässä meiltä pääsisi katsomaan aivan maailman parhaita karvapallon mätkijöitä.

Muun muassa Serena Williams ja Maria Sharapova osallistuvat Bank of The West Classic -tennisturnaukseen, joka pelataan heinäkuun lopussa Stanfordin yliopiston tenniskentillä. Miesten pelejä turnauksessa ei ole.

Ja kun menee paikan päälle katsomaan, säästyy luultavasti Jari Hedmanin kuiskailevilta selostuksilta ja Maskun Pantteri -anekdooteilta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Winbledonin matseista mieleen on jäänyt Borgin ja McEnroen finaali vuodelta 1980. Selostikohan sitä Heikki Hedman vai Juha Jokinen. Oli ne aikoja, Yle näytti turnausta, joka nykyään näkyy vain maksukanavalta, manaa P.

S kirjoitti...

Oh, todellinen klassikko! Tuosta tulee mieleen Kunnaksen Suuri Urheilukirja, jossa "Bjöörnepori on kuin viilipytty, häntä ei hetkauta mikään". Ja sitten on vieressä McEnroen näköinen pelaaja järsimässä mailaansa...

Related Posts with Thumbnails