lauantai 25. helmikuuta 2012

Bloggailun munat ja kanat

Minulla on tuolla blogin oikeassa palkissa kohta "Suosituimpia Lahden takana -blogin postauksia". Kolmen kärjessä ovat varmaan vuoden ajan olleet aivan samat kirjoitukset.

Tämä tuskin tarkoittaa, että kyseiset tekstit olisivat ylivertaisen nerokkaita, vaan sitä, että kun ne koko ajan näkyvillä roikkuvat, saattavat sattumalta blogiin päätyneet niitä herkemmin klikata. Muu ei voi selittää sitä, että esimerkiksi granaattiomenoita käsittelevä postaus Top 3:ssa jatkuvasti on.

Mietinkin tässä, että taidan ottaa tuon ominaisuuden palkista pois ja palauttaa sen vaikka muutaman kuukauden päästä takaisin. Olisi hauska katsoa, mitkä postaukset listaan sitten päätyisivät.

Ja näköjään palkissa roikkuu vielä kolme amerikkalaisille nettisivuille vievää linkkiä. Nyt lähtevät pois nekin.

Ehkä olisi syytä muuttaa myös blogin esittelyteksti, jonka mukaan asumme edelleen Kaliforniassa.

Noin. Tulipahan nyt mietittyä kirjallisesti nämä tavattoman tärkeät asiat. Sitten säätämään.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kommenttia blogisäätöihin. Mutta tulipa lukuvinkkejä mieleen. Jos et ole koskaan vieraillut seuraavissa jonkin-verran-äitiysaiheisissa blogeissa, kannattaa kokeilla. Eivät ole niitä tyypillisimpiä lastenvaate/sisustusesittelyblogeja vaan jotensakin elämänmakuisempia.

http://terveisiaperheesta.blogspot.com/
http://nollavaimonpaluu.blogspot.com/
http://adoptiomatka.blogspot.com/
http://uskotoivopakkaus.blogspot.com/
Viimeisin on oma suosikkini. Se on jatkoa blogille http://paska-aiti.blogspot.com/

P.S. Bonuksena hassuilublogi, jossa kyllä olen vieraillut konsanaan vain kaksi kertaa (toinen niistä nyt tässä blogia etsiessäni), mutta jäipä mieleen omaperäisellä ideallaan :)
http://tarjoiluehdotus.blogspot.com/

S kirjoitti...

Hei kiitos näistä! Olen jumittanut samojen blogien seuraamisessa jo useamman vuoden. Blogien kanssa tuntuu minulla käyvän vähän samoin kuin aikakauslehtien kanssa. KUn löytää muutaman suosikin ei jaksa etsimään uusia. Hyvä, että joku välillä suosittelee.

Related Posts with Thumbnails