sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Köyhät kyykätköön muualla

Tallinnan katukuvassa on näkynyt uuden liikuntakeskuksen mainoksia. Keskus väittää olevansa tyylikkäämpi ja korkeatasoisempi kuin kaupungin muut treenisalit. Mainoskuvassakin patsastelee naisia ja miehiä kuntosalilaitteiden edustalla iltapukuun ja pikkutakkiin sonnustautuneena.

Vilkaisin uteliaisuuttani, kuinka paljon treenaaminen tällaisella "luksussalilla"maksaa.

Kertakäynti maksaa 20 euroa. Pidempiaikaisten treenipakettien hinnat ovat 100 - 110 euroa kuussa.

Suomen kuntokeskushinnoista minulla ei ole enää hajuakaan, mutta Tallinnan mittapuussa tämä on aivan tolkuton taksa. Kuntokeskukset täällä ovat mielestäni jo nyt hyvin kalliitta, mutta tämä vetää kirkkaasti pohjat.

Taas kerran totean, että kun kansalaisen keskipalkka on jossakin 900 euron kieppeissä, voi vain ihmetellä, mistä löytyy asiakaskuntaa tällaisiin paikkoihin. Jännittävä seurata, kuinka kauan Golden Club porskuttaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa kalliilta meikäläisiinkin hintoihin verrattuna.
T-täti

LK kirjoitti...

Jösses! Mä pidin omaa suomalaista kuntosaliani kalliina, normaalihinta kuukaudessa olisi ollut 60 euron luokkaa, mutta opiskelijanretkuna treenasin reilulla neljällä kympillä. Ei ole vielä tullut vastaan ko. firman mainoksia, mutta vaikka tulisikin, tuskin noilla hinnoilla meikäläistä asiakkaakseen saa.

Anonyymi kirjoitti...

No mut.. onhan tuo vähän kallis.

Jo viime vuosituhannella Tallinnassa aloitti luxuspaikka www.statusclub.ee ja porskuttaa edelleen. Ilmeisesti luxukselle on tilausta ?

S kirjoitti...

Jep, tyyristä on. Nähtävästi täällä sitten sen verran on varakasta maksajakuntaa, joka haluaa näin eksklusiivisia hintoja.

Related Posts with Thumbnails