perjantai 13. kesäkuuta 2008

Top-lista käynnistyy


Lupailtu Tallinnan suosikit -lista käynnistyy nyt. Blogin sivupalkista löytyvä lista on varmasti vielä aika pitkään melko vaatimaton, mutta vähän kerrassaan koetamme keräillä omia tärppejämme. Suosikkiasioiden nettiosoitteen koitamme laittaa linkiksi aina jos sellainen vain on.

Oheinen kuva on yhdestä suosikistamme, Radisson SAS -hotellin kattoterassilta, jossa minä kävin toissapäivänä ekaa kertaa. 24. kerroksessa on baari, josta saa pientä syömistä ja juomista. Lasten ruokalistakin oli tarjolla. Kuppilasta on todella komeat maisemat yli kaupungin ja merelle. Paikassa on myös ulkoterassi, mutta saa olla melkoisen lämmin ilma, että siellä tarkenee istua. Toki jaossa oli vilttejä taivasalla värjöttelijöille, kuten nykyään ravitsemusliikkeissä usein tapana on.

Me kävimme korkeuksissa keskellä arkipäivää, jolloin siellä oli todella rauhallista. Iltaisin ja viikonloppuisin lienee toisin.

Sinällään Radissonin kaltaiseen kerrostalohirvitykseen on vähän hankala suhtautua, sillä se ja monet muut Tallinnan moderneista taivaanraapijoista ovat juuri niitä, jotka vauhdilla muuttavat kaupungin silhuettia vähemmän sympaattiseen suuntaan.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails