lauantai 4. lokakuuta 2008

Oi kallis kotimaa

Mistä tietää, että on Suomessa?

Siitä, kun automarketin pihalla asiakkaat palauttavat tunnollisesti ostoskärryt niille kuuluvaan katokseen eivätkä jätä niitä levälleen parkkipaikalle. Järkevää, tunnollista, niin suomalaista.(S ja J ovat parhaillaan lahden pohjoispuolella)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nih. Ja kuvittele sitä hiljaista, hillittyä kiukun puhinaa, kun joku törkimys on jättänyt kärryn parkkipaikalle. Siinähän voi tulla vaikka naarmu jonkun autoon!

M,Tku

S kirjoitti...

Juu, tätä ennen se naarmun aiheuttanut on paniikissa vilkuillut ympärilleen, huomasiko joku tilanteen ja pujahtanut sitten äkkiä pois paikalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Suomen ainoa haute couture -toimittaja Sami Sykkö kirjoitti tänään, eilen tai huomenna jossain Pariisin muotiviikoilta, että oli nähnyt, kun tyylikkäästi pukeutunut pariisilaisnainen oli kykkinyt autonsa vieressä kadulla. Tarkempi silmäys osoitti, että rouva oli paikkaillut autoonsa tullutta naarmua - kynsilakalla. Trés elegant!

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs siitä tulisi, jos ei tehdä ohjeiden mukaan. Ja toinen suomalainen piirre. Suomalainen jalankulkija seisoo liikennevaloissa odottaen punaisen ukon vaihtumista vihreäksi. Autoja ei näy lähimaillakaan. Siinähän sitä parasta Suomi-brändi: viedään maailmalle suomalainen säntillisyys ja byrokratia. Vienninedistämistä mietti P.

S kirjoitti...

Anonyymi: Luin tuon saman jutun. Todellakin eleganttia! Lieneeköhän ranskattarilla varmuuden vuoksi tätä varten käsilaukussa autonsa väristä kynsilakkaa.

Sasha Baron Cohenille muuten pisteet hänen tempaisuistaan muotiviikoilla. Sillä äijällä on kyllä aivan mieletön pokka.

P: Jep, kyllä on itsekin tullut pönötettyä punaisissa valoissa, kun ketään ei ole ollut kilometrin säteellä ja on samalla käynyt valtaisaa henkistä itsepainia siitä, mennäkö yli vai ei. Siinä ei tiedä, itkeäkö vai nauraa. Tosin nyt kun on lapsi, päätöksenteko on helpottunut: olen ryhtynyt nollatoleranssilinjalle enkä ylitä punaisella vaikka mikä olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan lähellä se Sykkyrä on käynyt ranskatarta tiiraamassa ollakseen ihan varma, että kyseessä oli kynsilakkapullo? Mullakin meinaan on ihan kynsilakkapullon NÄKÖINEN pullo autoni oikeaa maalia (ostettu autokaupasta). Sillä on todella näppärä paikata pienet kolhut, joita jotkut törpöt ovat parkkipaikoilla aikaan saaneet (joskus törppö löytyy ihan peiliin katsomalla, mutta ei onneksi aina) ja estää ruostetta kärryäni raiskaamasta. Tuntien ranskalaisten huolettoman ajo- ja parkkeeraustyylin moinen lakkapullo kuuluu varmaan autojen lakisääteisiin varustuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen erilainen nuori. Kävelen punaisista jos ei näy autoja. *nyt nolottaa*

S kirjoitti...

Anonyymi 1: En tiedä Sykkyrän seikkailuista, mutta hyvä tarina silti. Kynsilakkojen loputtomista värivalikoimista varmaankin löytyy sopiva sävy minkä tahansa auton kylkeen. Ruosteenestokyvystä en sitten tiedä.

Anonyymi 2: Sinä syntinen! :) No joo, järki tietty käteen, ei tartte noloilla. Minä vain huomaan lapsen kanssa liikkuessa, että kaikenlaiset liikenneriskit haluaa jättää minimiin. Eri asia sitten, miten itsekseen ollessa kikkailee.

T kirjoitti...

Mwaha. Se tunnollisuus ja säntillisyys menee viivasuoraan Baltian malliin sillä siunaaman hetkellä kun kohdalle sattuu se yksi viallinen kärry josta saa kolikkonsa pihalle kiinnittämättä kärryä mihinkään.

Related Posts with Thumbnails