maanantai 21. maaliskuuta 2011

Sanokaa nyt tekin jotain

Argh, en pysty päättämään, joten sanokaa te:

jatkanko tätä blogia tähän samaan Lahden takana -pötköön vai pistänkö uuden blogipohjan pystyyn? Silloin ei olisi mitään Viro-silppua palkeissa ja arkistoissa sotkemassa. Olisi selkeästi Viro-blogi ja USA-blogi, joista ensin mainittu luonnollisesti jäisi elämään hiljaiseloa.

Vai onks mitään välii? On tää niin vaikeeta...

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mää jotenkin toivoisin, että olisitte edelleen Lahden takana, vaikka lahti vaihtuukin vähän suurempaan. Mitään perusteluita ei ole, paitsi että olen muutosvastarintaliikkeen jäsen.

Väikis
vai pitäiskö sanoa LilMrs

Tiina Linkama kirjoitti...

Suurin huoli on, että katoat.

Entäpä jos muutat blogin nimeä: Lahden takana -> Suuren lahden takana tms.

Minusta olisi luontevaa että blogi jatkuu teidän perheen maailmanvalloituksena. Onhan tässä Viro-osuudessa jo päivä päivältä enemmän USA-osuutta.

Ja, sivumennen sanottuna, edellinen kirjoituksesi siitä mitä muutto voi tarkoittaa lapselle tai miten lasta valmistaa sai minussa ajatuksia sen verran liikkeelle, että ajattelin tässä lähipäivinä kirjoittaa siitä omaan blogiin jutun.

Ei niin että minulla olisi lapsia, mutta lapsettomien on aina helponta ollakin kaikkien alojen asiantuntijoita.

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin tuntuisi haikealta jättää jäähyväiset Lahden takana-blogille. Oikein mainio ehdotus tuo Suuren lahden takana...

Anonyymi kirjoitti...

Samaan pötköön vaan, lahti mikä lahti! Hurjasti onnea uuteen elämänvaiheeseen.

L, maantiedettäkin opiskellut alttokaveri

I kirjoitti...

Määki ny sanon jotain. Mun mielestä olisi selkeintä jos teette uuden blogin. Vanhaan blogiin linkki uuteen blogiin, ja saahan sinnekin välillä kirjoitella jos tulee Viro-asiaa.
USA-asiat sitten erikseen, ja voitte ryhtyä keräämään uutta suosituslistaa sivupalkkiin. Sääli olisi jos hyvä linkkilista menisi kadoksiin ja hassua olisi jos ne roikkuisivat edelleen mukana.

Onnea uuteen!
Halaukset lähettää I-täti

I kirjoitti...

Harmillista muuten että rapakontakana.blogspot on jo varattu. Voisiko olla joku laki millä voisi arkistoida yli 5 vuotta hiljaisena olleet urlit ja laittaa hyvät osoitteet kiertoon? Ai ei sitte.
L on tainnut unelmoida maantieteen luennoillansa. Eihän kokonaista rapakkoa voi lahdeksi sanoa? :P

Anonyymi kirjoitti...

Mummiälestä voisit aloittaa reilusti uuden blogin. Ntheman

Hulina kirjoitti...

Hei vaan! Laitanpa minäkin tänne kommenttini. "Salaa" olen seuraillut blogiasi, koska samat lapsiperhejutut kiinnostavat ja Virossa elämisen kommervenkit ovat "hauskoja". Kiitokset siis mukavasta blogista ja aion seurata jatkossakin elämäänne USA:ssa. Ja mielestäni voit jatkaa samaan rimpsuun jenkki-jutut, niin osataan sitten tulla vanhaan tuttuun paikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hö, muutaman viikon lukutauko ja sitten täällä ollaankin jo muuttassa Amerikkaan. Kyllä kai lahden takana voi jatkaa Amerikastakin, meri mikä meri, ideahan on kertoa maastamuuttajien elämästä. Hyvää matkaa Amerikkaa toivottavat P ja perhe

Anonyymi kirjoitti...

Lahti kuin lahti, jatka vaan samaan blogiin. On ollut tosi hauska lukea teidän elämästä Virossa. Niin lähellä, mutta toisaalta niin kaukana.

Anonyymi kirjoitti...

Sama blogi. Vaikka tietty rapakontakana olis hauska nimi...
T: Iso-J

Sussu kirjoitti...

Hei, olen löytänyt blogisi vasta hiljattain, mutta ajattelen niin että ehkä Tallinan matkavinkit voisi siirtää omaan paikkaansa, ja jatkaa muuten täällä! Muuten on vaarana että lukijat eivät löydä. Sinun hienoa kirjoittajan ääntäsihän he haluavat seurata, paikasta riippumatta.

Bloggeriin voi nykyään lisätä noita sivuja. Jos sallit näinkin mikromanageraavan mielipiteen, niin minusta sivupalkin sijaan matkavinkit voisivat olla omalla sivullaan johon lähtisi vain linkki sivupalkista. Siinä voisi olla Tallinan matkavinkeille ja Amerikan matkavinkeille omat linkit, joita seuraamalla lukija pääsisi vinkkisivulle. Näin aihepiirit eivät olisi lukijan edessä olevalla sivulla sekaisin - blogitekstikentässä puhutaan Amerikan asiaa, ja heti oikealla näkyy Tallinnan ravintolavinkki.

ferrugo kirjoitti...

Minäkin äänestän, että pysy täällä ;) Voithan muokata nimeä "Suuren lahden takana" mutta pitää osoitteen samana. Ja mulla oli sama idea kuin Sussulla, laita Tallinna-asiat erilliselle sivulle.

Olet myös kirjoittanut niin paljon yleistä ulkosuomalaisuus-pohdintaa, joka on ihan paikasta riippumatonta, joten olisi sääli, että ne kirjoitukset olisi hankalammin löydettävissä. Nyt voit jatkaa samoilla kategorioilla.

Voithan uudelle mantereelle siirtymisen kunniaksi vaihtaa ulkoasua/värimaailmaa?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, totta ei rapakko oikeastaan ole lahti!

Harmillista, että joku muu jo kirjoittaa rapakon takana. Suuren meren takana? Valtameren takana? Miten olisi Piilaakson tarinoita?
Terveisin maantieteen luennoilla nukkunut, muuminsa hereillä katsonut L

Anonyymi kirjoitti...

Peesaan eli jatka, mutta vaihda nimeä tyyliin Isomman lahden takana tms.


Polgara

S kirjoitti...

Vielä täälläkin kiitos teille kannustuksesta, kommenteista ja hyvistä kehitysehdotuksista! Uudemmassa postauksessa taisin jo tulla siihen tulokseen, että uutta blogia ei tule ja että teen tähän uuden alasivun, johon saavat siirtyä Viroa koskevat asiat.

Blogin nimenkin taidan pitää entisellään, mutta ehkä voisin rukata ulkoasua.

Related Posts with Thumbnails