keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Isoja nimiä Tallinnaan

Maailmanluokan staroja saapuu tänä vuonna Viroon.

Kaksi päivää ennen Suomen-konserttiaan tulee Tallinnan laululavalle esiintymään Madonna. 4.8. oleva keikka on Madonnan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa esiintyminen Baltian maissa. Hieman polttelee päästä joko tälle tai Madonnan Helsingin-keikalle. Lähteekö joku kanssani jonottamaan lippuja?

Jalkapallointoilijat, viroksi "vutifännid", voivat tulla Tallinnaan bongaamaan maailman parhaimpia pelaajia, kun Brasilian maajoukkue pelaa ystävyysottelun Viroa vastaan. Pelipäivä ei tietääkseni ole vielä lopullisesti varmistunut, mutta on luultavasti 12.8. Mukana pitäisi olla kaikki huippunimet Ronaldinhoa ja Kakáta myöten. Melkoinen elokuu siis luvassa virolaisille tapahtumanjärjestäjille.

Tapahtumista puheen ollen: Viron itsenäisyyspäivä on 24.2. Nyt laman murjomassa Virossa keskustellaan, pitäisikö presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottoa pitää lainkaan, jotta valtion rahoja säästyisi. Presidentti Ilves itse on tyrmännyt ajatuksen populistisena ehdotuksena.

Eipä taida Suomessakaan niin paha tilanne olla, että Tarja jättäisi juhlat väliin. Mutta ehkä ne voisi pitää nyyttikesteinä? Sehän olisi somaa: iltapukujen ihmettelyn lisäksi kohistaisiin, kuka toi mukanaan muhkeimman kakun tai herkullisimmat pikkuleivät. Sitten paheksuttaisiin niitä, jotka eivät ole jaksaneet leipoa itse, vaan ajaneet Mariankadulle tulleessaan taksilla lähi-Siwan kautta ja hakeneet pussin Jaffa-keksejä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Jäsen I on aina valmiina! Liput tulee maanantaina myyntiin ja aion kyl ostaa niitä vähintään kaksi, jos läpi pääsen. Jonottamaan en kyllä kykene, eli voi olla et jää luu käteen tästäkin. Mutta Tallinna on ihan yhtä hyvä vaihtoehto, joten.. kerro tärppääkö sieltä käsin?

Related Posts with Thumbnails