tiistai 24. helmikuuta 2009

Tennaripäivitys

Nyt niitä kansallispukutennareita saa! Osoitteessa http://rahvusmeened.ee on kaupankäynti alkanut. Aiemman tennaripostaukseni kommenteista on selvinnyt, että ainakin yksi blogimme lukija on jo laittanut tilauksen vetämään.

Mustat Mulk-tennarit maksavat 399 Viron kruunua eli noin 26,7 euroa. Muhu- ja Hargla-tennarien hinta on 349 kruunua eli noin 23,4 euroa.

Tennareita voi tilata myös ulkomaille. Sivun linkissä "kuidas tellida välismaale" kerrotaan, että tilaus osoite- ja koko-tietoineen tulee lähettää osoitteeseen info@rahvusmeened.ee. Kenkiä aletaan toimittaa huhtikuussa.

Tiedoksi vielä, jos joku ihmettelee, että meillä ei todellakaan ole mitään tekemistä näiden tennarimyyjien kanssa. Mainostan vain siksi, koska minusta idea oli hauska.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kieltä taitamattomalle ei täysin aukea kuinka tilatut tennarit maksetaan. Ei mitään Visan logoa näkynyt sivulla... Palum, käännösapua, pliis?

S kirjoitti...

Hyvä kun kysyit, autetaan.

Visan tai muun kansainvälisen luottokortin logoa ei sivulla tosiaan näykään. Osoitteeseen info@rahvusmeened.ee lähetetään tilaus, jossa kerrotaan haluttujen kenkien nimi, koko ja määrä sekä postitusosoite. Sähköpostiosoitteeseesi tulee sen jälkeen lasku, jolla kengät maksetaan.

Olen täysin varma, että tilauksen voi lähettää vaikka englannin kielellä tai ehkä suomeksikin, joten viron taitamisesta ei tarvitse huolia.

Jos epäröi kengän koon valinnassa, kannattaa klikata linkki "info" ja sen alta linkki "papude mõõdud". Sieltä löytyy taulukko, jossa kerrotaan, minkä pituinen on kukin kengänkoko.

Kysykää toki lisää, jos tarvitsee tulkkausapua!

Related Posts with Thumbnails