torstai 26. maaliskuuta 2009

Elonmerkki

Täällä ollaan! J:n kanssa olemme olleet liikenteessä lähes kaksi viikkoa. Tuntuu oikein hyvältä olla kaikessa rauhassa kotona.

Blogiin alkaa taas tulla juttua, kunhan tässä nyt asetutaan arkikuvioihin, selviydytään matkapyykkivuoresta ja muutenkin saadaan aivot siihen asentoon, että on taas Virossa. Ensimakuna kerrottakoon, että J on ottanut ensimmäiset askeleensa ja suuhun on puhjennut eka poskihammas. Poika kuolaa kuin lörppähuulinen mastiffi.

Tässä vielä pari vinkkiä Suomen-matkailua suunnitteleville:
- Kannattaa hiihtää Kiilopään tunturin yli.
- Tuusulanjärven jäällä on hieno kävellä. Tuusulan Lotta Svärd -museon kanttiinista saa ämpärinkokoisia korvapuusteja ja Sampo-pulveria kuparinputsaukseen.
- Turussa ei ole enää pizzeria Gardaa! Missä kuorolaulajat enää käyvät harjoitustauko-pizzalla?
- Baobab Baby -lastenvaateliikkeessä Turussa oli pelkästään kivoja vaatteita.

6 kommenttia:

Rännumees kirjoitti...

Sinulla kun on tuo Šeš-beš boikotissa, niin nyt ois yks toinen vaihtoehto.
Minä kävin syömäsä Lasnamäellä Kišmišš-nimisessä ravintolasssa. Vielä parempaa kuin edellinen ja viihtyisämmän näköinenkin. Minä olen saslökin ikuinen fani.

Anonyymi kirjoitti...

Voehan nakki, kävitte reissullanne Tuusulassa asti! Tuon kun olisimme tienneet, olisimme kävelleet vaikka Järvenpäästä Tuusulanjärven jäälle puoliväliin vastaan!

T & M

Tiina L. kirjoitti...

Tervetuloa takaisin tälle puolelle lahtea!

Toivottavasti loma oli antoisa, ja siltähän se kuullostikin.

S kirjoitti...

Rännumees: Muistelen lukeneeni, että Lasnamäen paikka on samojen tyyppien omistuksessa kuin Ses-Beskin. Boikottiin sekin! Kyllä on hankalaa olla tiedostava... ;)

T: Jep, siinä kulmilla pyörähdettiin. Oli varsin monipolvinen reissu. Täytyypä tosiaan koettaa joku kerta selvitä myös teille asti, vaikka soutaen!

Tiina. Kiitos! Oli antoisa loma upeissa maisemissa.

tydelidamm kirjoitti...

Kuorolaisten suosiossa taitaa nykyään olla Pronto - tosin en tiedä viimeaikaisia liikehdintöjä, kun on kuorosta töiden pakottama välivuosi menossa ja toinen tulossa =(

S kirjoitti...

Tydeli: Pronto onkin ihan hyvä. Mutta kylläpä ärsyttävästi haittaa työ harrastuksia!

Related Posts with Thumbnails