tiistai 10. maaliskuuta 2009

Raaka peli Ranualla

Meidän perheemme teki päätöksen siitä, että alamme nukkua öisin. Minä muutin toissailtana nukkumaan toiseen kerrokseen ja T jäi makuuhuoneeseen J:n kanssa.

Ja kuinka kävi? Toissayönä poika heräsi muutaman kerran, mutta rauhoittui, kun huomasi, että vieressä on isä, ei maitolaituria. Minä heräilin yläkerrassa joitakin kertoja, mutta nukuin parhaimmat uneni vuoteen.

Viime yönä sama homma, herätyksiä pojalla tosin vieläkin vähemmän. Minä laitoin vielä itselleni korvatulpat ja havahduin aamulla siihen, kun T ja J kömpivät minua herättelemään. Olin nukkunut murmelina läpi yön ja lapsikin oli ihan hengissä.

Imetys loppui, yöherätykset ainakin vähenivät radikaalisti (kop kop, toivottavasti näin myös jatkuu) ja uusi elämä alkoi. Maailma näyttää yhdeksän tunnin unien jälkeen valoisalta paikalta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, onnea! Hyviä tulevia öitä, toivoo H.

Anonyymi kirjoitti...

Meni maitolaituri sitten korpilakkoon? Reilu peli ratsuväessä.

Anonyymi kirjoitti...

Neuvolatäti sanoo että sillä lailla :) !

S kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta. Korpilakossa ollaan ja edelleen ihan hyvin menee, vaikka J on päivisin välillä hieman hämillään, kun paidanhelma ei nousekaan. Mutta onneksi on löytynyt muuta kiinnostavaa tekemistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Uni on ihanaa, se on tullut viimeisen vuoden aikana huomattua.

Sen vinkin annan, että kannattaa pitää rutiineista tiukasti kiinni. Meillä on tullut muutamia takapakkeja kun on alettu lepsuilla! Ja toissailtana tein sen virheen että vietyäni O:n sänkyyn sammutin valot jonka jälkeen menin vielä viemään hänelle unirätin (normaalisti ei enää mennä sinne). Voi hirveä mikä huuto, ilmeisesti pikkutyttömme luuli että on nähnyt mörön. Nyt hän ei mene ilman itkua nukkumaan. Ressukka. L

Anonyymi kirjoitti...

Hei hienoa! Sama järjestely voidaan kyllä ylläpitää ensi viikollakin, yläkerran parvella on vielä makuupaikka vapaa. :)
Terveisin jäsen I

S kirjoitti...

L: Voi ei, pienestä on kiinni! Toivottavasti elämä palautuu pian normaaliksi. Rutiineita koetamme mekin kovin kehitellä, mutta nyt täytyy vähän miettiä asioita uusiksi, kun nämä yökuviot muuttuvat.

I: Odotamme jännityksellä, miten ensi viikko ja erityisesti junamatkat sujuvat. Saa nähdä, ketkä kaikki sinne parvelle päätyvät korvatulpat korvissaan...

Related Posts with Thumbnails