maanantai 2. maaliskuuta 2009

Vielä muutama Viro-aiheinen blogi

Joku aika sitten listasin seurailemiani Viro-aiheisia blogeja. Kommenttilootasta löytyikin toivomiani uusia tuttavuuksia, joiden linkit löydätte alta. Sivuista en osaa vielä sanoa paljon enempää, koska olen niitä toistaiseksi vain pikaisesti vilkaissut.

- Itching for Eestimaa -blogi on englanninkielinen ja sitä pitää Tartossa asuva mies, joka ei liene virolainen.

- http://vellovikerkaar.blogspot.com. Tämän blogin kirjoittaja on virolais-kanadalainen mies, jolla on aika mainiot englanninkieliset jutut. Hän kirjoittaa myös Eesti Ekspress -lehteen.

- Eesti keele kursus. Tämän blogin avulla pääsee opiskelemaan viroa. Sivua ylläpitää Heinar Kudevita -niminen mies.

- Maris jahub -blogissa on näkökulma tyystin toisin päin kuin tässä blogissa. Virolainen kirjoitaja asuu Suomessa. Blogi on tietenkin viroksi. Yllätyin, kun löysin sivulta linkin tähän meidän blogiimme.

3 kommenttia:

Maris kirjoitti...

No oho :) Minäkin yllätyin kun näin postauksessasi linkin blogiini. Olen Suomeen muuton jälkeen ihan vain virolaisille kavereille pitänyt tälläistä "mitä elämässäni tapahtuu" -blogia, muta toki muutkin sitä saa lukea, jos nyt yhtään kiinnostaa mun höpötykset.

Sinun blogisi taas on yksi hyvä tapa pysyä kärryillä siitä, mitä Virossa tapahtuu. Ja toki siis virolaiset, (kuten myös suomalaiset..?), ovat erittäin kiinnostuneita siitä, mitä muut heistä ajattelevat, joten siitäkin syystä on mielenkiintoista lukea juttujasi ;)

S kirjoitti...

Maris, kirjoitat upeasti suomea. Minulla ei olisi vielä pokkaa kirjoittaa lausettakaan viroksi näin julkisesti. Yksittäisten vironkielisten sähköpostien kirjoittaminenkin kestää toivottoman kauan ja vaatii hurjaa sanakirjaa selaamista. No, eiköhän se siitä.

Minullakin oli ajatus, että tätä blogia lukisivat vain perhe ja muutama ystävä, mutta niin vain on lukijakuntaan ilmestynyt monia muitakin. Sen takia tulee kirjoitettua myös hieman muustakin kuin siitä, missä kaupassa on tänään käyty ja mitä leikkejä J:n kanssa on leikitty. Mainiosti blogi toimii päiväkirjana Virossa olon ajalta.

Mina Ja muud kirjoitti...

www.minajamuud.blogspot.fi

Google translate avulla voit lukea mun blogia myös suomeksi :)

Related Posts with Thumbnails