lauantai 18. huhtikuuta 2009

No just joo

Sitä ei tähän aikaan vuodesta enää odota näkevänsä lumipyryä, mutta niin vain oli ilma sakeanaan lunta, kun tänään heräsimme. Tosin nyt jo paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Tuuli on kova, joten ulkona on tosi kylmä.

Ulkoilemaan jossakin kohtaa tietysti mennään, ja J saa käteensä uudet kurarukkaset. Ne löytyivät lopulta Foorum-kauppakeskuksessa olleeesta ruotsalaisesta Polarn och Pyret -lastenvaateliikkeestä.

Foorumissa kävin ensimmäistä kertaa ja päivittelin jälleen, miten tässä kaupungissa osataan kulta ja kimallus. Oli niin mahdottoman trendikäs kauppakeskus, jossa kukka-amppelit liikkuivat katonrajassa aavemaisesti ylös ja alas.

Mutta kullassa ja kiillossa mikään ei vedä vertoja Kaubamajan naisten kosmetiikkaosastolle, joka oli kokenut täydellisen uudistuksen. Aiemmin samassa kerroksessa olivat sekä kengät että kosmetiikka, mutta nyt olivat kengät muuttaneet toisaalle ja ko. kerroksessa oli vain meikkejä, koruja ja hajuvesiä. Pisteenä i:n päälle oli "lõhnatuba" eli tuoksuhuone, joka oli yhtenä osana hajuvesiosastoa. Kaikkea sitä.

3 kommenttia:

Maris kirjoitti...

Lumipyry tähän aikaan on niin väärin, niin väärin.
Onneksi aurinko lämmittää tehokkaasti, joten ei tarvi pitkään tälläistä epäoikeudenmukaisuutta katsella.

Rännumees kirjoitti...

Hommatkaa nyt ihmeessä parempaa säätä ensi viikoksi. Torstaina tulen sinne taas. :o)

S kirjoitti...

Maris, älä muuta sano!

Rännumees, teemme parhaamme ja katsotaan, mihin se riittää :)

Related Posts with Thumbnails