torstai 24. joulukuuta 2009

Joulurauhaa

"Homme, kui see on Jumalale meelepärane, jõuab kätte meie Issanda ja Lunastaja armurikas sünnipäev. Ja seepärast olgu nüüd välja kuulutatud üleüldine jõulurahu, ja olgu kõik asjaosalised üles kutsutud seda püha pühitsema sobiliku hardumusega, ja ka muidu ennast üleval pidama rahulikul ja viisakal kombel.

Kes aga selle rahu vastu eksib ja jõulurahu seadusevastase või ka ebasobiva käitumisega rikub, seab ennast sellega raskendavate asjaolude kätte süüdi ja langeb karistuse alla, nagu seda igaühe kohta seadus ja korraldused ette näinud on. Ja lõpetuseks olgu kogu riigi elanikkonnale soovitud rõõmurikkaid jõulupühi ja jõulurahu, mis kestku terves riigis kanutipäevani."



Näillä vironkielisillä joulurauhan julistuksen sanoilla (jotka muuten ovat varsin täsmälleen samat kuin Suomessa) toivotamme me täältä lahden takaa levollista joulun aikaa kaikille blogimme parissa käyneille. Kiitos, että tänne vaivaudutte ja tulettehan ensi vuonna uudestaan!

3 kommenttia:

elle s'ennuie kirjoitti...

Kauneid jõule teilegi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olkoon Hans tykönänne!

S kirjoitti...

elle s'ennuie, suur tänu, sinule ka!

Anonyymi, Hansin läsnäolo on aina tarpeen :) (muut lukijat: tämä on niiiin sisäpiirijuttua, että ei pidä yrittääkään ymmärtää)

Related Posts with Thumbnails