lauantai 13. helmikuuta 2010

Mitalikyttäys alkaa

Kisaveikkauksen kilpailuaika päättyi ja on aika ryhtyä tositoimiin. Veikkaajien arviot Suomen mitalimäärästä ulottuivat aika leveälle haitarille, kolmesta viiteentoista mitaliin.

Tänä iltana kannustetaan Janne Ahoselle olympiamitali!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, uusi fani ilmoittautuu! =) Sain harjoittelupaikan Tallinnasta ja heti piti alkaa tutkimaan minkälaista elämä siellä on. =) En nimittäin ole koskaan edes käynyt siellä.

Olin vuosi sitten 4,5 kuukautta Venäjällä vaihto-opiskelussa ja Virossa kuulostaa moni asia menevän juuri samalla tavalla esim. liikenne, kaupassakäynti, tietyöt jne. Anteeksi vaan kaikki virolaiset ja virossa asuvat, siellä kun ei vissiin venäläisyys ole mikään suuri hitti. =) Mutta minä ihastuin Venäjään ihan täysin ja uskon, että tulen viihtymään myös Virossa loistavasti. Kieltä en osaa vielä sanaakaan eli nyt pitää alkaa opettelemaan, koska mielestäni maassa pitää elää maan tavalla.

Harjoittelu alkaa vasta syyskuussa, joten siihen on vielä aikaa. Mutta syksyllä siis minä (keski-ikää lähestyvä opiskelija), koira ja kaksi kissa suuntaamme lahden sille puolelle. =)

Terveisin S

S kirjoitti...

Hei S ja tervetuloa blogiin!

Varmasti on Venäjässä ja Virossa samaa, mutta yhtä lailla paljon erilaisuuksia. Minä puolestani en ole koskaan käynyt Venäjällä, joten sen tarkemmin en uskalla ryhtyä vertailemaan. Mutta kyllä täällä varmasti viihtyy!

Kieltä kannattaa tosiaan ryhtyä opettelemaan, sillä jos kerran tulet tänne vasta syksyllä, on sinulla hyvää aikaa oppia viroa jo varsin paljon. Jos suomalainen yhtään haluaa viroa oppia ja näkee asian eteen vähän vaivaa, niin kieltä oppii muutamassa kuussa jo mukavan määrän. Hae ihmeessä kirjastosta tai kirjakaupasta pari oppikirjaa cd-levyineen, lue netissä virolaisia lehtiä yms., niin muutto tänne sujuu huomattavasti kivuttomammin.

Meiltä voi kriisitilanteessa kysyä koiranhoitopaikkaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia! =) On varmaan eroja Viron ja Venäjän välillä. Ja taatusti paljon. Tässä vaan huomaa ne yhtäläisyydet ja nimenomaan sellaiset asiat, jotka ovat Virossa ja Venäjällä samalla tavalla, mutta Suomessa eri tavalla. Joka tapauksessa olen nyt jo aivan innoissani lähdössä Tallinnaan, vaikka vielä pitää odotella puoli vuotta! =D

Tosi jännää alkaa opettelemaan uutta kieltä. Mutta taatusti reissu antaa paljon enempi, kun osaa kommunikoida paikallisten kanssa edes vähän.

Kiitoksia koiranhoitotarjouksesta, pidetään mielessä. =D

Terveisin S

Anonyymi kirjoitti...

Kisoja käyty viikko ja jo nyt täytyy todeta, ettei mikään veikkaus ole mennyt näin paljon pieleen ikinä. Kun homma ei toimi niin se ei toimi, myöntää nöyränä P.

Related Posts with Thumbnails