sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Yritän parhaani ja katsotaan mihin se riittää

Kolmea mitalia blogimme kisaveikkauksessa veikanneet alkavat olla todella vahvoilla. Yli kymmentä jalometallia odottaneet saavat luultavasti jo heittää toivonsa. Onpa aika rämpimistä ollut suomalaisten taival.

Samoin on kisastudiomeininki täällä ollut rämpimistä, sillä eihän tuo aikaero Kanadan ja Viron välillä oikein suosi lapsiperheen töllötysrumbaa. Ennätyksellisen vähän olen kisoja seurannut, lähinnä netistä katsonut tulokset.

Tallinnassa on eilen ja tänään ollut hyytävän kylmä. 15 asteen paikkeilla kieppuva pakkanen ja kova tuuli ovat aika hurja yhdistelmä. Keittiön vesiputki oli tänä aamuna jäässä, vaikka vesi jätettiin valumaan yöksi.

Kylmä kangistaa aivotkin. Eipä tässä muuta, mukavaa sunnuntaita vain kaikille!

4 kommenttia:

Rännumees kirjoitti...

Joko siellä aletaan olla rammstein-kuumeessa? Kai teitin perreestä oli yks menossa jos oikein muistan?

Eilen istuin sisällä koko päivän. Lauantaina käytiin pikaisesti katsomassa rotermanni-torin lumiskulptuureja ja sitten kaubamajassa tarkistamassa niiden näyttely firman historiasta.

Oli sen verran kylmää ettei enempää ulkona viihtynyt.

Ylihuomenna sitten aamulla katsoman lipunnostoa pikk hermanniin ja ehkäpä paraatia katsomaan kaupungilla. Ja illalla rammaileman.

26.2 on liput rock cafehen katsomaan suomalaisia tuomari nurmio ja 22 pistepirkko.

S kirjoitti...

Jep, täällä isäntä valmistautu illan koitokseen!

Vai Rotermannissakin on lumitaidetta. Voisikin käydä vieraiden kanssa katsastamassa, nyt kun on lähipäiviksi taas vähän inhimillisempää ilmaa luvassa.

S kirjoitti...

Jep, täällä isäntä valmistautu illan koitokseen!

Vai Rotermannissakin on lumitaidetta. Voisikin käydä vieraiden kanssa katsastamassa, nyt kun on lähipäiviksi taas vähän inhimillisempää ilmaa luvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Joka kerta se on sama juttu. Huomaatteko?

Torvet soiden ja rinta rottingilla lähretään kisaamahan. Kymmeniä mitaleja hehkutetaan jo etukäteen. Mutta kuinkas käykään? Häntä koipien välissä tullaan kotiin ja sitten alkaa tekosyiden paraati. Maa oli jäässä ja kärsä kipeänä.

Hemmettiäkö sinne aina pitää mennä itseään nolaamaan? Käyttäisivät nekin rahat vaikka lumenluontiin.

Montakohan pakkasenkestävää junaa olisi saatu niilläki rahoilla mitä taas kerran on upotettu kankkulan kaivoon?

Pyhän olumppian molokinkita kiittää!

Related Posts with Thumbnails