torstai 4. maaliskuuta 2010

Palkintoarvonta lähestyy

Koettakaa pysyä nahoissanne, erityisesti kisaveikkaukseen osallistuneet! Koska veikkauksessa ei tullut yhtään oikeaa vastausta, arvontaan palkinto kaikkien vastanneiden keskein (myös gotleria ja papukaijamerkkiä veikannut pääsee mukaan :))

Arpalipukkeet odottavat jo pöydällä, että onnetar heräisi päiväuniltaan. Ehkä jo tämän päivän aikana saamme selvyyden voittajasta.

****

Koska omassa blogissa on oikeus mainostaa ihan mitä huvittaa, mainostanpa nyt uutta olutta, jolla pistämättömän hyvä nimi: Samanlainen. Voi kuinka monta keskinkertaista vitsiä saavatkaan baarimikot tulevaisuudessa tästä nimestä kuulla! Oluen mausta en vielä tiedä, kun en ole testannut, mutta Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on tämän tuotteen takana, joten ei se varmasti kuraa ole. Jutun uudesta wirvoikkeesta voitte lukea tästä.

5 kommenttia:

S kirjoitti...

Ja niin muuten, Samanlaista saa myös Tallinnan Public Cornerista.

Anonyymi kirjoitti...

Hurskaisten oluen nimeämisen innovaatiot jatkuvat. Otan toisen Samanlaisen, kiitos! Iso-J

Anonyymi kirjoitti...

Pitäis olla myös semmonen sortti minkä nimi on Ensimmäinen, mutta sen sisältö pitäis olla samaa sillä eihän se muuten toimi, eihän?

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan voimme pian lähteä myös Yksille tai Parille.

M,Tku

Anonyymi kirjoitti...

Ytimekkäästi "Yks vielä" olisi varmaan loppuillan suosikkitilaus arvelee P, joka meni muutaman vuoden tauon jälkeen baariin ja tilasi yhden ison. Baarineiti katsoi kuin turistia Moldovasta ja kysyi, että mikä ihmeen iso. Isoa ja pientä tuoppia ei kuulemma ole myyty sitten 90-luvun alun.

Related Posts with Thumbnails