keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Hyvää meikitöntä päivää!

Jatketaan edelleen julkisivun kunnossapitotöihin liittyvillä asioilla.

Virolainen naistenlehti Anne & Stiil on julistanut tämän päivän Meikittömäksi päiväksi. Päivä sinänsä on tietysti lehden ja siinä mainostavien tuotteiden markkinointia, mutta toisaalta myös ihan kannatettava ajatus. Lehden huhtikuun numeron kannessa oli ensimmäistä kertaa täysin meikkaamaton nainen eikä kuvaa muutenkaan ollut käsitelty. Sisäsivuilla on useita muitakin virolaisia naisjulkimoita aivan au naturel.

Tänään sitten Viron suurimpien kaupunkien kahviloissa on lehden järjestämiä tapahtumia, joissa meikittömyyden ilosanomaa koetetaan levittää. Lehti nimittäin teki tutkimuksen, jonka mukaan 44 % virolaisnaisista tuntee olonsa epämukavaksi, jos joutuu poistumaan kotoa ilman meikkiä. Aika hyytävä lukema. Olisipa hauska tietää, kuinka suurta osaa suomalaisnaisista ahdistaa lähteä ilman pakkelia ihmisten ilmoille.

Minua huvitti Anne & Stiilin toimituksen blogista löytämäni kysely, jossa tiedustellaan, "onko puolisosi nähnyt sinua ilman meikkiä". Ajatus on niin absurdi, että jäin oikein miettimään. Olisiko mahdollista elää parisuhteessa, jossa puoliso ei koskaan näkisi toista ilman laastikerroksia?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ahista pakkelivapaa olemus. Käytän meikkejä sen verran harvoin, että aina parin vuoden välein pitää uusia melkein koskemattomilta näyttävät meikit. Se hetki hiukan ahistaa. :)

T: S Espoosta

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni seurapiirikuningatar Kaarina Kivilahti kertoi joskus vuosia sitten naistenlehdessä, ettei hänen miehensä näe häntä koskaan meikittä ja tukka sekaisin. Aamulla lady nousee miestään aiemmin ja on freesinä vastassa aamiaispöydässä. Tämä on onnellisen ja virkeän avioelämän salaisuus! Luulen kuitenkin, että Kaarinoita on harvassa.

Muistelee Annansa ja Eevansa selannut L

S kirjoitti...

S, joo, minäkin mietin, pitäisikö lukioaikaisia kajal-kyniä ja hajuvesiä vähitellen alkaa heittää pois...

L, ah, Kaarina Kivilahti ei petä! Kyllä täytyy olla ihmisellä ylimääräistä energiaa, että jaksaa. Mutta mikäpäs siinä, jos näin on.

Related Posts with Thumbnails