perjantai 7. toukokuuta 2010

Blogin ulkoasu muuttuu

Kun tätä blogia on tässä aika tarkalleen kaksi vuotta pyöritelty, on korkea aika vaihtaa sen ulkoasua. Selkeähän tämä nykyinen on, mutta en vain enää jaksa sitä itse katsella, kun tuntuu niin tylsältä.

Nyt koetan löytää nettimaailman noin miljardista erilaisesta valmiista blogipohjasta omaa silmää miellyttävän. Etsin valmista, kun en osaa itse minkäänlaista koodausta, jotta voisin itse suunnitella mieleiseni pohjan.

Älkääpä siis hämmentykö, jos blogi on lähipäivinä aivan sotkussa tai muuten vain omituisen näköinen. Minä se vain askartelen.

2 kommenttia:

big blue sox kirjoitti...

:D Mä sain kerran kokonaisen päivän menemään siihen, että pläräsin blogipohjia läpi, ja kaikissa oli tietysti jotakin pielessä... Onnea metsästykseen! ;)

S kirjoitti...

Ymmärrän kokemuksesi nyt täysin. Vaihtoehtoja on loputtomasti, hienoja pohjia on vaikka millä mitalla, mutta aina on mukamas jotain, joka ei käy.

Nyt on otettu käyttöön vähiten ärsyttänyt ulkoasu. Täytyy nukkua yön yli ja katsoa, miltä se sitten näyttää. Sekavalta se nyt näyttää vanhaan verrattuna, mutta ehkä se siitä.

Related Posts with Thumbnails