sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Tappajatalitiainen ja muita kevään ilmiöitä

Upeat kevätilmat ovat hellineet meitä ja meillä pitkää viikonloppua viettämässä olleita ystäviämme. Lapsia on jo saanut voidella aurinkorasvalla ja grillikausi on avattu.

Tänään vieraiden kotiinlähdön jälkeen päätimme lähteä katsastamaan Kadriorgin puiston kevätilmeen. Avioparille iski äkillinen onni, kun lapset kummatkin nukahtivat vaunuun ja saimme hörpätä rauhalliset kahvit Park Cafessa ja spaseerata puistossa.

Puistossa näimme myös verisen kamppailun, jossa niskan päällä oli nälkäinen talitiainen, joka teurasti peukalonpään kokoista ötökkää, mikä lie kovakuoriainen ollut. En ehtinyt kameroineni kunnolla tilanteeseen mukaan, mutta voin vakuuttaa, että tapahtumassa oli vauhtia huomattavasti enemmän kuin alla oleva kuva näyttää.

Kadriorg oli taas hieno, niin kuin se on jokaisena vuodenaikana.

Viikonloppu huipentui pienen elämän isoon virstanpylvääseen, kun K onnistui ensimmäistä kertaa kierähtämään kunnolla selältä vatsalleen.

 


 
Posted by Picasa

3 kommenttia:

Rännumees kirjoitti...

Kovasti odotan seuraavaa matkaa tallinnan ensi viikon loppupuolella. Siitä onkin vähän yli 2 viikkoa viime kerrasta. Kuulin että kumussa on näyttely neuvostoajan naisista maalauksissa. Kuulostaa kiinnostavalta, itse asiassa näytettiin aikaisemmin insertti suomen tv-uutisissa siitä. Saatanpa poiketa katsomaan.

Välillä käy kateus teitä kohtaan kun asutte siellä. Periaatteessa voisin minäkin mutta epäilen mahdollisuuksiani saada töitä sieltä. Tällainen koulujakäymätön "sopankeittäjä" kun olen. No, kohta alkaa kesäloma niin sitten saan olla 3.5 viikkoa virossa. Ihanaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Kadriorgin gojira. Hui ny vaan vallan kauhiasti!

S kirjoitti...

Rännumees, työnsaanti voi olla tällä hetkellä Virossa tosiaan vähän hankalaa, mutta voihan sitä aina yrittää! Pääset nyt sentään noinkin tiuhaan täällä käymään, on sekin parempi kuin ei mitään.

Anonyymi, ehkä kaamein gojira ikinä. Olen lievästi järkyttynyt, että leppoisa talitiainen saattoi olla noin verenhimoinen.

Related Posts with Thumbnails