torstai 26. elokuuta 2010

Kaikkien alojen erityisasiantuntija

Vakioaiheeni "kyllä Viro on sitten hassun pieni ja kaikki tuntevat toisensa" saa jälleen jatkoa.

Lehtien kansia katsellessa näkee, että Viron tosi kovien julkkisten määrän voi lukea suunnilleen yhdellä kädellä.

Kovia nimiä ovat muun muassa laulajat Tanel Padar ja Maarja-Liis Ilus, hiihtäjät Smigun ja Veerpalu, kohutäti Anu Saagim ja muutama muu.

Ostin ensimmäistä kertaa Mood-nimisen lehden, jossa haastateltavana oli valtavan yllättävästi Tanel Padar. Lehden teemaan sopien häntä haastateltiin hänen suhteestaan muotiin.

Samaan aikaan kaupan lehtihyllyssä oli jokin kuntoiluun liittyvä lehti, jossa Padar oli kansikuvapoikana ja hänen kerrottiin olevan kuntoilun ystävä.

Jos olisin selannut vielä muutaman muun lehden, olisi Padarin haastatteluja varmasti löytynyt lisääkin.

Tällaiseksi se sitten menee, kun julkkiksia on niin vähän. Sama tyyppi kertoo näkemyksiään mistä tahansa elämänalasta lemmikkienhoidosta ruuanlaittoon. "Tavallisissa" naistenlehdissä Padar on tietysti vähintään kerran vuodessa kertomassa elämästään ja siitä, miltä tuntuu olla virolaisnaisten seksisymboli. Padar on muuten täyttämässä 30 vuotta, joten sanokaa minun sanoneen: odotettavissa on lukuisia "Tanel elämänsä käännekohdassa" -juttuja.

Tarkoitukseni ei ole irvailla - Tanel on minusta edelleen ihqu ja rokkaa hyvin. Käytin vain häntä esimerkkinä, koska hän on oikeastaan miesjulkkisten ykkönen. Valtakunnanpoliitikot ovat toki esillä paljon, mutta eipä heitä juuri viihdelehtien kansissa nähdä. Tai no, on siellä joskus Tallinnan kaupunginjohtaja Edgar Savisaar, jonka avioeroa jaksettiin puida keltaisemmissakin lehdissä.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails