torstai 21. huhtikuuta 2011

Ne pienet erot

Nyt tiedän, että Kaliforniassa ei saa huonekaluvuokraamosta lattialla seisovia pystynaulakoita, sillä "Kaliforniassa harvemmin tarvitsee takkia, joten ei tarvitse naulakkoakaan". Kukaan asiakas ei kuulemma ole aiemmin kysynyt tällaista tuotetta.

Eipä ollut tarjolla kattolamppujakaan, sillä kun maanjäristys iskee, tulee tavaraa päälle tarpeeksi ilman kristallikruunujakin, joten kattolamput eivät ole kovin suosiossa.

Senkin olen havainnut, että täällä ei ole olemassa asiaa, jossa ei olisi juomamukitelinettä. Joidenkin kauppojen ostoskärryissä sellaiset on, ja mukitelineet ovat myös tänään autoon hankituissa lasten turvaistuimissa. Eipä siinä mitään, ne todettiin heti varsin näppäriksi, sillä varsinkin J saa itse hyvin oman vesimukinsa telineeseen ja voi hörpätä juomaa aina kun jano on.

Ostokärryihin (Target-kauppojen kärryjen lastenistuin on muuten aivan valtava) liittyy sekin huomio, että täällä jotkut äidit sitovat lapsensa ostoskärryn istuimeen sellaisella erityisellä haalarisysteemillä. Tai en oikeastaan tiedä, mikä se haalari-/telttajuttu lapsen ympärillä on. Kai se kiinnitykseen on tarkoitettu ja siihen, että lapsen olisi pehmeämpi ja mukavampi istua kärryssä. Hämmentävää.

Olen nähnyt elämäni ensimmäisen kerran polkupyöräilijän, jolla oli pyörän tangossa kiinni kännykkäteline, ja puhelinta liikennevaloissa ahkerasti näppäiltiin. Luulen, että tyyppi käytti navigaattoria.

Makein polkupyörä oli kuitenkin eräällä laitapuolen kulkijalla, jonka pyörän tankoon oli kiinnitetty melko mittava stereolaitteisto. Miksi kuunnella musiikkia pienillä korvanapeilla iPodista, kun voi laittaa subwooferit jytisemään pyörän runkoon?

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails