tiistai 3. toukokuuta 2011

Elonmerkki


Terveiset Piilaaksosta, täältä maailman tietotekniikkateollisuuden säteilevänä hohtavasta helmestä, jossa verkkoyhteydet saa kotonaan käyttöön ihan tuosta vain, julkisten tilojen ilma pullistelee maksuttomista langattomista verkoista ja puhelinlinjat toimivat sujuvina ja kristallikirkkaina ilman turhia konstailuja ja asiakaspalvelunumeron jonotuksessa tilulilu-musiikin kuunteluja.

Jos havaitsitte äskeisessä närkästyneen sävyn, niin havaitsitte ihan oikein.

Lahden takana -blogin väki on hiljaisuuden aikana siirtänyt Reino-tohvelinsa väliaikaisasumuksesta varsinaiseen omaan kotiin, ja tänään eloamme ilostuttamaan saapui nettiyhteys. Sormet syyhyävät jo päästä kirjoittamaan kaikenlaista.

Vinkiksi vain, että jos joku haluaa muuttaa seudulle, jossa kaikenlaiset tietoverkot toimivat nopeasti, kattavasti ja sujuvasti, niin suosittelen Piilaakson sijaan vaikkapa eksoottista entistä neuvostotasavaltaa Viroa.

4 kommenttia:

Sussu kirjoitti...

Saatanallisperkeleellistä on Kaliforniassa tietoliikenneyhteyksien ja puhelimien käyttö. Televisiokanavien tilailukin on helvetillisen vaikeaa. Merkillisintä tällaisessa vapaassa markkinataloudessa on mielestäni jokaiseen pikkuasiaan liittyvä neuvostoliittolainen byrokratia, paitsi valtion virastoissa, joissa asiat sujuvat hieman helpommin.

S kirjoitti...

Jep, tämä oli asia, jota ei osannut odottaa. Tai olisi pitänyt, sillä lähtötilanne oli meillä niin toisesta ääripäästä - Virossa netti on saatavilla kaikkialla ja siellä tehdään kaikki netissä.

Mutta kyllä tää tästä nyt taas! Meillä on kaiketi nyt myös televisioyhteys (T, onko?), mutta jos telkkarinkatsomistahtini on edelleen vanha tuttu 10 minuuttia kerran kuussa, niin samapa se.

Sussu kirjoitti...

Odotas kun tulee se aika että alatte tarvita terveyspalveluja. On niin retroa että! Ihan kuin olisi yhtäkkiä joutunut Mad Menin maailmaan, paitsi että kukaan ei tarjoile cocktaileja.

S kirjoitti...

Sussu, en edes uskalla ajatella...

Related Posts with Thumbnails