perjantai 9. syyskuuta 2011

Ruiskeita renkaassa

Kaliforniassa pysäköintipaikan löytäminen on yleensä siedettävän helppoa. Koska ihmiset autoilevat paljon, on se myös huomioitu kaupunkien infrastruktuurissa (uuh, nyt tuli sivistyssanabingoon ainakin kaksi ruksia!)

Pysäköinti kaupunkien keskustassa on usein ilmaista, pysäköintiaikaa vain on rajoitettu. Minulle on kuitenkin ollut mysteeri, mikä tai kuka pysäköintia valvoo, kuinka tiiviisti ja miten.

Silloin tällöin olen nähnyt kaupungeilla pörräävän golfkärryn kokoisia traffic controller -autoja. Joku siis valvoo.

Mutta tänään näin ensimmäisen kerran, että valvontakärryn kuski teki muutakin kuin vain partioi. Kärrykuski ajeli hiljalleen Palo Alton keskustan kadulla tien reunaan pysäköityjen autojen vierellä ja jokaisen auton vasempaan takarenkaaseen kuski suihkautti pitkävartisella ruiskulla valkoisen täplän. Kyseiselle tielle sai auton pysäköidä kahden tunnin ajaksi.

En tosiaan tiedä, mitä täplä tarkoittaa. Ehkä parkkipirkko tulee kahden tunnin päästä katsomaan, onko kadulla vielä täplärenkaisia autoja ja jos on, niin hän siirtyy väriruiskeista järeämpiin aseisiin. Rengaslukkoja ja autojen hinausta täällä näkee usein.

Näin, nyt tiedätte tämänkin. Olin niin otettu kiehtovasta näystä, että minun täytyi saada jakaa se kanssanne. Verratonta viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvaapa mitä? Mä alan tuntea sun blogikäsialan! Luen sun blogin kautta myös muutamaa muuta satunnaisesti, ja kävin äsken kurkkimassa Tiina Linkaman juttuja. Siellä oli sun kommentti bloggaamisaiheeseen, ja oli pakko parin ekan rivin jälkeen ruveta katselemaan, josko löytyisi jo sun nimimerkkikin jostakin... Ja tämä siis ennen kuin oli mitään puhetta Virossa ja USA:ssa asumisesta tai muustakaan varsinaisesta tunnistusvinkistä. En varmaan pysty sen kummemmin esrittelemään, mikä siinä tekstissä oli niin selvästi sua, mutta kirjoitustyylisi on jollain lailla sinun kuuloisesi.

Ja asiasta sienimetsään... Suppareita on ihan tajuttomasti nousemassa! Jos teille laittais postissa kuivattuja, nappaiskohan tulli ne vai saapuisko lähetys perille?

Pohdisekelee teitä ikävöivä Väikis

S kirjoitti...

Hih, onpa hassua! Toisaalta se tuntuu pöhköltä - olenko muka niin samanlaisen tunnistettava aina. Mutta käännän asian positiiviseksi ja ajattelen, että olenpahan ainakin löytänyt oman näköiseni tyylin sanoa asiani.

Sydämestä ottaa, kun ajattelen supparimetsiä. Sienilähetys olisi suurta luksusta, mutta tosiaan, tullin sienikoira voisi vetää suppikset nenään, jos niitä alkaisi lähetellä.

Related Posts with Thumbnails