tiistai 20. maaliskuuta 2012

Täällä ollaan

Tässä on varmaan vierähtänyt blogin historian pisin kirjoittamistauko. Elossa ollaan ja kaikki hyvin. On vain taas kaikenlaista uutta miettimistä tuolla internetin ulkopuolisessa elämässä, että on jäänyt tämä harraste vähemmälle.

Lähiaikoina lupaan blogata mm.

- Viron väestölaskennasta ja siitä, miten me siihen osallistuimme
- hauskoista virolaisista ruistortilloista, jotka ovat keittiömme uusi suosikki
- siitä, miten tekniikka helpottaa pysäköinnin maksamista ja bussilipun ostoa
- tuntoja Suomessa käymisestä pitkän tauon jälkeen
- iltapuvuista - kevät tuo mukanaan pukujuhlia ja mietin, hankkiako jonkun virolaisen tekijän mekko. Tämä on siis niiiiin tärkeää ja voisin pohtia asiaa yhdessä arvon lukijoitten kanssa.

Tallinnassa on aamulla valoisaa jo puoli seitsemältä, lastenhuoneeseen pitää saada pimennysverhot ja minä odotan, että pääsen haravoimaan takapihaa. Tänään oli ekaa kertaa tennarit jalassa - se on kevät ny!

4 kommenttia:

Tiina Linkama kirjoitti...

Tervetuloa takaisin linjoille! Arvaan että on kiirettä pitänyt. Mutta eiköhän se pöly pian laskeudu ja pääset taas vauhtiin näin sähköisestikin.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kivoja aiheita tulossa! Entä kerrotko meille siitäkin, miten kävi opeille liksan lisäämisen suhteen?
t: Hanna Hong Kongista

Suski kirjoitti...

Tuota bussilipun ostamisen helppoutta minäkin olen mainostanut vähän joka paikassa. Ja saanut omituisia katseita sanoessani, että Viro on tekniikassa edellä Suomea. =)

S kirjoitti...

Tiina, kiitos! Pölyä pöllähtelee tasaisin väliajoin enkä tiedä, kuinka pian se täysin laskeutuu. Mutta koetan olla venäyttämättä kirjoitustaukoa ihan näin pitkäksi.

Hanna, erittäin hyvä huomio, täytyypä päivittää tilanne. Mitään suurta, äkillistä muutosta palkkoihin ei toki ole tulossa. Mistäpä sitä rahaa valtiolla yhtäkkiä jostakin lisää putkahtaisi. Palaan asiaan!

Suski, hauska kuulla, että kokemuksesi on ollut sama. Tästä tulee postausta pikapuoliin.

Related Posts with Thumbnails