maanantai 21. toukokuuta 2012

Blogin kommentoinnista

Olen saanut useammankin yhteydenoton kautta tietää, että tämän blogin kommentoinnissa olevat sanatunnisteet (siis ne kommenttiboksin lopussa olevat suttuiset kirjaimet) ovat välillä niin kimurantteja, että useammankaan yrityksen jälkeen kommentti ei mene läpi.

Tämä luonnollisesti on todella ärsyttävää kommentoijan kannalta ja harmillista bloggaajan kannalta. Eihän tässä kirjoittajana haluaisi tehdä kommentointia vähääkään hankalaksi.

Onko teillä kokemuksia aiheesta joko tämän tai muun Bloggerin blogin kautta? Jos sanatunnistuksen ottaa pois käytöstä, alkaako kommenttiboksi täyttyä spämmikoneiden roskapostivyörystä?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä suttuisia ne tunnistesanat ovat kaikissa Blogspotin blogeissa, osin varmaan tarkoituksellakin automatisointien estämiseksi, mutta löytyisiköhän jostain järjestelmän ylläpitäjän yhteydenottokanava, johon voisi antaa palautetta, pohtii T Jäkestä.

Ronja kirjoitti...

Blogger suodattaa spämmikommentit todella hyvin. Omassa blogissani en ole koskaan käyttänyt noita tekstin (tai numeroiden) tunnistusjuttuja, eikä yksikään roskapostikommentti ole päässyt blogiin asti. Sähköpostiin niistä tulee ilmoitus samalla tavalla kuin muistakin kommenteista, mutta Bloggerin roskapostisuodatus suodattaa ne omaan kommenttilootaansa.

S kirjoitti...

T, sama kokemus minullakin. Joskus tosiaan saa yrittää useampaan kertaan, ennen kuin osuu oikeaan.

Ronja, hei kiitos, tämä oli hyvä tieto! Jospa tästä rohkaistuneena ottaisin koko ärsyttävän tunnistushommelin pois.

Related Posts with Thumbnails