lauantai 26. heinäkuuta 2008

Ettevaatust, töötsoon


Kun on tullut märistyä lähistön tietöistä, niin tässä kuva eiliseltä. Kolme eri suuntamerkkiä jalankulkijalle ja kaikki osoittavat eri suuntiin. Tämä kuva otettiin eilen alkuillasta. Myöhemmin illalla kävin lenkittämässä koiraa, jolloin merkit olivat vielä paljon sekavammin. Kyl nii paljo kärssi saa.

PS 1: Ärsyttää muuten sekin, että en vielä ole jaksanut opetella, miten saisi näissä postauksissa tekstin juoksemaan nätisti kuvien reunoilla. Ehkä joskus opin, siihen asti koettakaa jaksaa.

PS 2: Otsikko tarkoittaa, että huomiota, työmaa-alue.

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Tere! Tulin suosituksestasi kurkkaamaan tänne. Oot nyt mun kirjanmerkeissä, joten alan käydä täällä ihan säännöllisesti. :)Juttujasi silmäillessäni huomasin, että ollaan sitten oltu samana päivänä Tallinnan merepäevillä... Itse olin katsomassa sukellusveneitä siellä lennuangaarien lähellä, blogissa on joku kuvakin. Kaikkea hyvää sinne Tallinnaan (kadekadekadekadekade...) ja vieraillaan toistemme blogeissa jatkossakin!

S kirjoitti...

Tere Terhi ja tervetuloa! Olitpa nopea!

Hitsi, mikä meripäivä-sattuma, näin on maailma pieni. Itse en ihan kauheasti tapahtumasta innostunut tai sitten vain olin jossain ihan väärillä kulmilla.

Kuulemisiin tosiaan täällä blogosfäärissä!

Related Posts with Thumbnails