maanantai 14. heinäkuuta 2008

Makeaa elämää

Ihmeellisen hiljainen aamupäivä, kun pitkästä aikaa talossa ei ole ketään vieraita. J pötköttelee leikkimatolla - eikä tee elettäkään pyörähtääkseen mahalleen.

Edellisessa postauksessa hehkuttamani Kantokorven matkaoppaan vinkkien perusteella otimme J:n ja koiran kanssa aamulenkillä suunnaksi Pärnu maanteen varrella olevan Kalev-suklaatehtaan tehtaanmyymälän. Liike osoittautui olevan pelottavan lähellä kotiamme, joten voi olla, että keksin toisenkin kerran syyn lähteä siellä käymään. Tarjolla on kaiketi koko Kalevin suklaatuotanto, rasioita, irtokonvehteja ja suklaahahmoja. Liikkeessä voi myös lasin takaa seurata konvehtien valmistusta. Pisteet siitäkin, että liikkeeseen oli luiska, jotta sisälle pääsee lastenvaunujen kanssa ja että koiran sai mukavasti oven lähelle puuhun kiinni. Palvelu oli erittäin miellyttävää. Ostin vain ihan pienen konvehtirasian ja nyt koetan olla syömättä sitä kerralla kokonaan.

Siskontytär kehotti mainitsemaan tässä vanhassa kaupungissa sijaitsevan Anneli Viikin suklaakahvilan (lisään myös tuonne sivupalkkiin). Kävimme siellä viikonloppuna. Oikein tyylikäs pieni paikka olematta kuitenkaan liian kylmän trendikäs. Tiskissä oli irtomyynnissä vaikka mitä konvehteja, joita testasimme aika monta. Kaikki oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Huomiota kiinnitti myös, että kaikki astiastot olivat suomalaisia.

Höh, nyt J nukahti tuohon leikkimatolle!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails