torstai 24. heinäkuuta 2008

Sumon MM-kisat Virossa!


Tänään selvisi, mitä meidän perhe tekee lokakuun 11. - 12. päivä. Olemme silloin Rakveressä, jolloin siellä kisataan sumopainin MM-kisat.

Viro ei ehkä ensimmäiseksi tule mieleen, kun ajatellaan suuria sumo-maita, mutta niin vain täältä on lähtöisin varsin kova sumotori, Kaido Höövelson (s. 1984), painijanimeltään Baruto. Hän on kotoisin juuri Rakverestä, joten siinä lienee syy kisojen sijainnille. Baruto on muuten 197 cm pitkä ja painaa 172 kiloa. Oheinen kuva on Wikipediasta.

Lähtisikö joku muukin kanssamme Rakvereen fanittamaan?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikäläisen mitoilla pääsisi sumon kevyeen välisarjaan (siis noihin alle satakiloisiin), mutta paikanpäälle ei taida päästä fanittamaan, kun on tuo pikkukaveri, joka ei taida jaksaa pitkiä matkoja, vielä. P

S kirjoitti...

Lyhyt matka kerrallaan, ensin meille yöksi ja siitä sitten fanibussillamme Rakvereen. Emmepä mekään tuntikaupalla istu J:n kanssa katsomossa (jos nyt ikinä kisoihin asti selvitään...).

Tuli muuten kiero ajatus mieleen: onko sumo edelleen niitä harvoja urheilulajeja, joissa naiset tosiaankaan eivät kilpaile? Ei sillä, että naisten sumoa maailmassa tarvittaisiin, mutta enpä yllättyisi, jos jossain sitä olisi kokeiltu.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kuulehan, muistan erään silloisen tulevan rouvan todenneen, että PAINI ON KYLLÄ HIENOIN URHEILULAJI... ja sitten oltiinkin jo molskilla! Joten varohan sanojasi! Olen tässä viime aikoina nähnyt yhden jos toisenkin varsin muhkean naisimmeisen, joten ainakin mamopainit voitais käynnistää vaikka täällä emämaan puolella. Ainakin tuplakantaja J ja rauman-rouva voisivat osallistua...

virkanainen, rva YJP

Related Posts with Thumbnails