tiistai 12. elokuuta 2008

Ala-asteen käsityökerho esittää


Hurjan pari päivää kestäneen virkkausbuumin eilisen tuotos on ohessa näkyvä reppanan näköinen pussi, joka päätynee valkosipulipussiksi keittiöömme.

Pussin koekuolasi ylimmäinen virkkauksenvalvoja, joka haluaa säilyttää anonymiteettinsä, mistä johtuen hänestä näkyy kuvassa lähinnä vain jalat. Mutta ne ovatkin somat!

Nyt on virkkauksessa pakko pitää taukoa, sillä lanka loppui. Mutta jatkosuunnitelmat ovat kovat. Jos intoa riittää, luvassa on ainakin joulukuusenkoristeita ja tabletit ruokapöytään. Kovalla sykkeellä ja sataprosenttisesti mennään, katsotaan, mihin se riittää.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No pöh, lanka loppuu! Näitä kun on tässä innolla odoteltu. Nyt sun pitää askarella paskarella vaikka olumppiarenkaat makaroonista.

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän aivan alkaa jännittää, mitä saan joululahjaksi :)

S kirjoitti...

Anonyymi 1: Hee! Loistava ajatus, makaronirenkaat! Ootas vaan, kun mä tässä viikonlopun kisastudiotunnelmissa intoudun :D

Anonyymi 2: Ei nyt vielä innostuta :) Mulle on aiemminkin tullut näitä kädentaitoinnostuksia ja ne ovat loppuneet aika lyhyeen. Mutta tämä kohtaus on jo kolmatta päivää päällä ja mietin parhaillaan, mitä on ompelutarvikeliike viroksi, jotta löytäisin lankakaupan. Ehkä mä teen kaikille tutuille Viro-henkisesti sinimustavalkoisia pannulappuja tai jotain. Mutta, kuten sanottu, huomenna ei välttämättä huvita enää yhtään.

Anonyymi kirjoitti...

Buy the Highway... Lõngapood, ehk lõngapoest saad lõngad ja niidid ja võib-olla ka nöörid ja nööbid ning kõike heegeldamiseks ning kudumisks vajalikku. Ka käsitööpoest saab mõningaid asju, kuid vahel need on juba valmis tehtud ning oma tööpanust pole enam vaja.

See proua, sa tead küll

Related Posts with Thumbnails