perjantai 22. elokuuta 2008

Ei voi käsittää

Kisastudiosta taas päivää.

Urheilukisoissa, jopa olympialaisissa, toistuu aina ilmiö, joka ei mene kaaliin. Juoksija juoksee ja kun loppusuoralla huomaa olevansa vaikkapa kärkikolmikossa, hiljentää vauhtiaan niin, että takaa tullaan ohi. Siinä sitten ihmetellään, kun mitalia ei tullutkaan.

Äsken meinasi brittien viestijoukkueelle käydä ohkaisesti, kun ankkuri alkoi alkuerissä suunnilleen kävelemään monta kymmentä metriä ennen maalia. Maalikamera pelasti joukkueen loppukilpailuun.

Mitä ihmeen touhua tuollainen on? Miten ammattiurheilijat voivat löysäillä noin? Olympialaisissa ollaan eikä koulujen välisissä, joten jospa hölläisi sitä vauhtia vasta maaliviivan jälkeen.

Kyllä jos minä olisin tuolla, niin...:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä olisikaan 100 ja 200 metrin maailmanennätys ellei Usain olisi alkanut elvistelemään ennen maalia. Siinä taitaa olla mies, joka vielä tuhlaa rahansa kultaisiin kaulaketjuihin ja huonoon seuraan ja päätyy Jamaikan rantsulle juttelemaan turisteille mukavia paria dollaria vastaan. Uskoo P.

S kirjoitti...

No niinpä! Kyllähän se kaksisatasen veti täysillä, mutta satanen jäi suorastaan harmittamaan, olisi nyt juossut maaliin asti.

Muutoin olen sitä mieltä, että jos Carolina Klüft olisi mies ja jamaikalainen, niin hän olisi Usain Bolt. Kummassakin on parhaimmillaan sellaista rentoutta ja iloa, että tulosta tulee. Paitsi Klüftillä näissä kisoissa. Äh, ei kovin toimiva vertaus...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät S ja P! Alkaa verbin rektio on edelleen ALKAA TEHDÄ, ei alkaa tekemään. Ni! Eivät olympiakisat ole mikään syy luistaa hyvästä kielenkäytöstä!

Kielipolliisi-proua ÜJP

Anonyymi kirjoitti...

Proua on aivan oikeassa, fennismi ja purismi rulaavat edelleen! Piru vie, tarkempana pitää olla. T bongasi joku aika sitten jostakin postauksestani jonkin älyttömän viittaussuhdevirheen. Se ärsytti hetken ihan mahdottomasti, mutta en kyllä tainnut jaksaa sitä kuitenkaan korjata.

Vaikka aika rennolla kädellä tänne tätä tekstiä roiskiikin, niin kyllä joku roti pitää olla!

- S

Related Posts with Thumbnails