torstai 28. elokuuta 2008

Ensin mennään saunaan ja sitten syödään vasta


Ei käynyt ovella alkuillasta puolalaista taulukauppiasta, vaan kävi vihtakauppias. T teki kaupat kahdesta vihdasta, á 15 kruunua (vähän alle euro), ja nyt on hyvin saunonut olo. Ihan ok vihta näin loppukesäiseksi pieksentävälineeksi.

Sauna tuli tarpeeseen, sillä J, I ja minä jäimme kaatosateen alle kauppareissulla. Viime päivät on satanut lähes taukoamatta ja tänään sitten vain otin iltapäivällä riskin ja lähdin sateettomana hetkenä käymään postissa (Aitoo, olympiaveikkauspalkinto on lähtenyt!) ja kaupassa. Venytin tuuria liian pitkään, sillä vartti ennen kotiin tuloa taivas repesi. J pysyi vaunun suojissa kuivana, paitsi alapuolelta, sillä pissat tulivat läpi. Siinäpä sitten kotona vaihdettiin kumpikin kaikki vaatteet sillä aikaa, kun T kolmen suuren pyyhkeen voimin koetti saada koiraa kuivaksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Aito(o) pääsee siis tekemään empiiristä tutkimusta Tallinnan ja Järvenpään välisestä postin kulusta. Matkaahan ei ole kuin noin 120 km, joten teoriassa paketti tulee tänne sielä nopeammin kuin Tampereelta. Ellei Kusti syö koko pakettia.

Related Posts with Thumbnails