maanantai 25. elokuuta 2008

Kun arvontalaulu raikaaOnnea, Aitoo!

Lahden takana -blogin olympiaveikkauksen voittaja on selvinnyt. J:n koura kaapaisi ensimmäisenä otteeseensa nimimerkki Aito(o)n arvontakupongin. Kalev-paketti lähtee siis sinne suuntaan. Tänne tulee vielä myöhemmin kuva palkinnosta, jotta kaikki voivat kadehtia.

Muut neljää mitalia veikkaneet, Jenni Tampereelta ja T Lundosta jäivät tällä kertaa nuolemaan näppejään. Toki voi tehdä protestinkin, sillä nelijalka-Aulis ei ollut arvontatilanteessa paikalla, vaan oksentamassa takapihalla.

Valokuvat ikuistivat arvontatilanteen. Ensin onnetar tarkisti avonaiset arvontalipukkeet, jonka jälkeen avustaja taitteli ne pienemmiksi ja lopullinen arvonta voitiin suorittaa.

Suuri kiitos kaikille osallistujille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No voihan räkä. En sitte voittanu. Mut onnea voittajalle. Jos jotain positiivista etitään tästä surkeasta tilanteesta, ni mun ei tarvi nyt lihoa ihanien herkkujen takia :).

-Jenni-

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ei olla kateellisia. Ville Riihikoskelta nimittäin arvasi Veikkauksen mitaliveikkauksessa mitalit oikein ja rahat tulivat takaisin 22-kertaisesti. Miksi Ville ei sitten veikannut neljää mitalia tässä veikkauksessa? Eipä panna kaikkia munia samaan koriin...
Onnea voittajalle.

Anonyymi kirjoitti...

Tämäpä kovasti mukava yllätys! Aito(o) kiittää ja jää kuolaamaan postilaatikon ääreen! Kusti varmaan osaa polkaista Järvenpäähänkin. Eipä olekaan tullut Kalev-suklaata vielä eläissäni maistettua, vaikka voisinkin varovasti väittää melkoinen suklaaekspertti (addikti voisi joku kyynisempi sanoa) olevani. Enkä ole onnetartakaan vielä tavannut, mutta erittäin fiksu nuori miehen alku tuntuu olevan hän! ;-)

S kirjoitti...

Jenni: Kuten kuvasta näkyy, lippujen tarkistusvaiheessa onnetar oli kovasti tarttumassa sinun lipukkeeseesi, mutta suljetun arvonnan puolella valinta meni toisin :) Toivotaan parempaa onnea ensi kerralla!

Riihikosken Ville: Wou, komeaa! Toivottavasti oli hyvä panos! Ja aivan oikein, sijoitukset pitää hajauttaa, niin tuotto on parhain.

Aito(o): Eiköhän posti Järvenpäähän löydä. Kuten tuolla uusimmassa postauksessa kerroin, koetan huomenna laittaa paketin postiin. Onnetar odottaa innolla tapaamistasi!

Related Posts with Thumbnails