sunnuntai 24. elokuuta 2008

Arvontoja odotellessa

Olympialaiset ovat ohi ja huomenna on aika arpoa suuren kisaveikkauksen voittaja. Arvonnaksi siis menee, sillä neljän mitalin veikkaajia oli useampia.

J toimii onnettarena ja virallisena valvojana on vaistojen Karpaatit, nelijalkainen Aulis Gerlander, jäsen I.

Ihan vain tiedoksi, että virkkauskohtaus ei ole mennyt ohi vieläkään. Mittailin juuri, onko ruokapöytään tuleva tabletti jo tarpeeksi iso ja ompeluskoriin on syntynyt läjä erilaisia kuusenkoristeita. Tänään etsin netistä Tallinnan lankakauppoja, ja jos vain on intoa, niin matkaamme niistä yhteen huomenna J:n kanssa. Kyllä mä olen koettanut muistaa lääkkeeni syödä...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotetaanpa nyt kumminkin vielä viimeisetkin dopingtulokset, jos se keihään lopputulos vielä muuttuisi. Manaa P.

S kirjoitti...

Katsellaan, katsellaan, kuinka käy. Toistaiseksi yllätävän vähillä käryillä on nämä kisat menty.

Anonyymi kirjoitti...

Hei langoista ( ja kälyistä...) tuli mieleeni vinkki, jonka näin eilen töissä jossain käsityölehdessä: Virkkaa Huopanen-langasta esim "säkki" tai lautanen ja sit vaan tekele pesukoneeseen (muista ommella ensin muovipussi säkin sisään, ettei se huovu kiinni) ja kas, sinulla on hieno ja lapsiystävällinen käsityö-/lelu-/villasukka-/kirjastonkirja-/ihanmikävaankori. Ja tosta lautasesta tulee siis lautanen/tarjotin/tabletti/hedelmävati. Tai jotain, esmes pannulappu...

Sikäli vinkkasin, että Huopanen on melko palkitsevaa. Toisaalta Tallinnasta saapi varmasti myös paikallista hahtuvalankaa, josta homma onnistuu ihan yhtä hyvin (paitsi että hahtuva katkeilee melko helposti, Huopanen ei).

Käsityöhenkisesti,Proua

S kirjoitti...

Jep, tuota Huopasta täytyy kokeilla. Se on tullut vastaan tosi monella käsityöaiheisella nettisivulla ja vaikuttaa kivalta. Hahtuvalankoja hypistelin toistaiseksi ensimmäisellä lankakauppavisiitilläni. Ihanaa lankaa on. Ehkä jossakin kohtaa kokeilen sitäkin.

Related Posts with Thumbnails