perjantai 26. syyskuuta 2008

Reipas työmies


Katsokaa nyt, kuinka pontevasti virolainen tietyömies tekee liikennemerkissä hommia! Tuossa on ihan eri lailla voimaa ja vauhtia kuin pikkusievästi lapioon nojailevassa suomalaisessa kollegassaan.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höpsistä. Suomalainen kolleegahan kaivaa siinä missä tuo davai-mies selkeästi ihmettelee, että mitäköhän tällaisella verktyykillä oikein olis tarkoitus tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, suomalainen kaveri kaivaa, mutta virolainen veijari selvästikin harjoittelee ilmakitaran MM-kisoja varten, havannoin P.

S kirjoitti...

No ootte te kanssa! :) Minusta tuossa duunarin asennossa on oikein tekemisen kiukkua, jalat noin jämerästi harallaan. Me saataisiin varmaan aika erilaiset tuomiot musteläiskätesteistä...:)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, kiukkua on, sehän on lyömässä tuota sorakasaa siinä, missä toveri naapurimaassa kaivaa omaansa jämäkän päättäväisesti, mutta samalla tehokkaan rennosti. Arvaa, kummalla on selkä kipeänä huomispäivänä. Mutta kun maailmanlaajuinen lama uhkaa tulla tännä Pohjolaankin, on hyvä, että edes jollain on lapiohommia tiedossa, arvelee P.

S kirjoitti...

Olen vähän pettynyt, sillä tajusin tänään, että kuvassa oleva työmies taitaa olla ainoa laatuaan. Rupesin kyttäämään tietyöalueiden merkkejä ja tämä kyseinen duunari taitaa olla ainokainen. Muut kollegansa tekevät töitä jo varsin suomalaisella tyylillä. Hmpf.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehtoisesti on juuri heittämässä lapiolla vesilintua korpilakonkunniaksi?

S kirjoitti...

Ei, pitäydyn siinä uskossa, että tekee rivakasti töitä. Ei nyt saa pilata mun lapsenuskoista näkemystäni tosta kuvasta! :)

Related Posts with Thumbnails