maanantai 17. marraskuuta 2008

Sekalaisia juttuja

Tantsud tähtedega -kisakatsomossa nousi eilen jännitys hetkellisesti aivan piikkiin, kun selvisi, että pisteidenlaskun väliajalla esiintyisi suomalainen laulajatähti. Jännäsimme, kuka mahtaa olla. Oli Jari Sillanpää. Hei apua, miten se on niin plösähtänyt? Onneksi mies sentään on luonnikas lavaesiintyjä. Sen sijaan olisi voinut pukeutua muuhun kuin liian tiukkoihin farkkuihin, liian lyhyeen t-paitaan ja Hessu Hopo -kenkiin. Voi kauhea, kyllä meille suomalaisille taas varmaan nauretaan ympäri maailmaa...

Meillä ollaan täydellisissä lomatunnelmissa, sillä T aloitti kesälomansa tänään. Huraa! Pientä lomareissua pukkaa, siitä kenties lisää myöhemmin.

Vähän surkeassa kunnossa ollut karvainen jäsen I alkaa taas olla iskussa. T kävi sen kanssa perjantaina eläinlääkärissä, jossa sitä kuvattiin ja otettiin verikokeita, kun arvelimme, olisiko sen nivelrikko äitynyt pahemmaksi. Mitään sellaista ei löytynyt, eikä onneksi mitään muutakaan. Kipulääkekuurin se kuitenkin sai, mikä tuntuu tepsivän, sillä tänään vihdoinkin koira on pirteämpi kuin viikkokausiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää kesälomaviikkoa teille kaikille! Mukavaa kuulla, että myös I voi virkeämmin. Musimusit J:lle!

H-täti

S kirjoitti...

Kiitos! J musitaan huolellisesti :)

Related Posts with Thumbnails